Πυρά Πανταζή κατά Καλαντζάκη για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

11:32 π.μ. - Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020
11:12 π.μ. - Τρί, 29/32/2020
Image: Πυρά Πανταζή κατά Καλαντζάκη για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ποιες λύσεις προτείνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής εκφράζει τις θέσεις του σχετικά με όσα βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας σχετικά με το Νοσοκομείο Ιεράπετρας ασκώντας κριτική για τη στάση του Δημάρχου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) .

Μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ανέφερε ότι ως παράταξη είχαν συναντήσει τον νέο Διοικητή λίγο καιρό αφότου είχε αναλάβει τα καθήκοντά του. Έγινε τότε μια χρήσιμη συζήτηση και αναπτύχθηκαν οι προτάσεις από την πλευρά της παράταξής τους και αντίστοιχα του πλάνου του από πλευράς του κ. Διοικητή. Έκτοτε παρακολουθούμε τα θέματα του Νοσοκομείου και της υγείας γενικότερα. Πρέπει να δούμε την έλλειψη προσωπικού, υποδομών, τις αλλαγές και παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, τις νέες δομές πχ ΤΟΜΥ κλπ.

Επιπλέον, πιστεύουμε ότι η εκάστοτε δημοτική αρχή θα πρέπει να έχει άποψη και θέση για όλα τα θέματα που συμβαίνουν στον δήμο μεταξύ αυτών και για το Νοσοκομείο. Ο Δήμαρχος, μέσα από τις δηλώσεις και τις κινήσεις του θεωρούμε ότι έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό του. Υπάρχει πρόβλημα και ο Δήμαρχος πυροδοτεί την κατάσταση. Θα πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι όλοι μαζί οι εμπλεκόμενοι, να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος. Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να είναι συντονιστής τέτοιων δράσεων, τόνισε ο κ. Πανταζής.