Πρόγραμμα Leader: Θεματικές συναντήσεις ενημέρωσης και διαβούλευσης στο Λασίθι

11:36 π.μ. - Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023
11:03 π.μ. - Τρί, 07/36/2023
Image: Πρόγραμμα Leader: Θεματικές συναντήσεις ενημέρωσης και διαβούλευσης στο Λασίθι

Σκοπός των συναντήσεων είναι η καταγραφή απόψεων και προτάσεων σχετικά με τη διαμόρφωση της τοπικής στρατηγικής, των στόχων και των προτεραιοτήτων του Τοπικού Προγράμματος καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος

H Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER 2023-2027, διοργανώνει τις παρακάτω θεματικές συναντήσεις ενημέρωσης και διαβούλευσης με συλλογικούς φορείς και ιδιώτες που θα διεξαχθούν στις παρακάτω ημερομηνίες και περιοχές.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η καταγραφή απόψεων και προτάσεων σχετικά με τη διαμόρφωση της τοπικής στρατηγικής, των στόχων και των προτεραιοτήτων του Τοπικού Προγράμματος καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

hxonews

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις παραπάνω συναντήσεις και διαδικτυακά (εφαρμογή Zoom) μέσω των παρακάτω συνδέσμων (links).

Πληροφορίες: Ελίνα Μικρουλέα - Τηλέφωνα: 28410 91119 & 91110 - Email: emikroulea@anlas.gr

Το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER εντάσσεται στο πλαίσιο της Παρέμβασης ΠΕ3-77-4.1 «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ - Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

hxonews

cretalive.gr