Ποσό ύψους 34.470,24€ για εργασίες επισκευών και συντήρησης στο κτίριο ΚΕΘΕΑ

7:25 π.μ. - Τρίτη, 12 Μαΐου 2020
07:05 π.μ. - Τρί, 12/25/2020
Image: Ποσό ύψους 34.470,24€ για εργασίες επισκευών και συντήρησης στο κτίριο ΚΕΘΕΑ

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του Διευθυντή του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων κ. Βασιλείου Γκιτάκου η σύμβαση

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του Διευθυντή του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων κ. Βασιλείου Γκιτάκου σύμβαση για το έργο «Εργασίες επισκευών των φθορών του Παραχωρημένου κτιρίου στο Θ.Π.ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΑΡΙΑΔΝΗ» αξίας 34.470,24€.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης, οικοδομικές εργασίες, αντικατάσταση κουφωμάτων καθώς και ηλεκτρολογικές εργασίες.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων έχει καταγράψει σημαντικό έργο για την πρόληψη, την απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη πολλών συμπολιτών μας.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που διανύουμε, ο Δήμος Ιεράπετρας ενισχύει το δίχτυ πρόληψης και με σεβασμό προσπαθεί να διευκολύνει την παροχή των υπηρεσιών του ΚΕ.Θ.Ε.Α. και να διασφαλίσει ποιοτική διαβίωση στους συνανθρώπους μας.

Για το λόγο αυτό προχωράμε σε μια σειρά από παρεμβάσεις, αναβαθμίσεις και ηλεκτρολογικές εργασίες στο κτίριο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Ιεράπετρας στο ΚΕ.Θ.Ε.Α..

Συνεχίζουμε να στεκόμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες δομές, αρωγοί στην προσπάθεια για τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών σε όλους τους πολίτες».