Πλήθος κόσμου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ιεράπετρα

12:32 μ.μ. - Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021
12:12 μ.μ. - Πέμ, 09/32/2021

Χρόνια πολλά!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!!

Μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας έστειλε η Ιεράπετρα με αφορμή τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου χθες στην κεντρική πλατεία της πόλης. Πλήθος κόσμους έδωσε το παρόν στην εκδήλωση που ξεκίνησε με εορταστικές νότες από τη Δημοτική Φιλαρμονική. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και η   πρόεδρος του ΝΠ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ κα Μαρία Σακαδάκη ευχήθηκαν στους δημότες καλές γιορτές με υγεία και ευημερία.

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Καλαντζάκη

Η γιορτή πλαισιώθηκε μουσικά από τους Stavento και Ήβη Αδάμου που ξεσήκωσαν τον κόσμο εισπράττοντας με τη σειρά τους πολλές φορές το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ο Ηχώ 99.8 και το hxonews.gr ήταν εκεί και κατέγραψαν με βίντεο και εικόνες  τη γιορτινή ατμόσφαιρα!

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews

Το ευχαριστώ του Μιχάλη Κουινέλη (STAVENTO) και της Ήβης Αδάμου:

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιεράπετρας:

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στη νέα Πλατεία της Ιεράπετρας παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κας Μαρίας Σακαδάκη, της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου. Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Ιεράπετρας και στη συνέχεια τον παλμό έδωσαν οι Stavento και Ήβη Αδάμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κας Μαρία Σακαδάκη και στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και απευθυνόμενος στους πολίτες, αφού συνεχάρη κι ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στον στολισμό της πόλης και στη διοργάνωση της εκδήλωσης, την κα Σακαδάκη, τους υπαλλήλους του Νομικού Προσώπου και του Δήμου, τους φορείς και τους Συλλόγους, μεταξύ άλλων σημείωσε: 

« Πέρυσι, τέτοια εποχή, μαζί με την Πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. με δύο παιδιά και ένα ακορντεόν ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φέτος όλοι μαζί μετά από δύο δύσκολα χρόνια χάρη στις δικές σας προσπάθειες και χάρη στις δικές σας θυσίες ανάβουμε το δέντρο. Και του χρόνου θα είμαστε ακόμη περισσότεροι. Στόχος μας είναι μέσα από μια πληθώρα  εκδηλώσεων που ετοιμάζει ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. και τους φορείς της πόλης να προσφέρουμε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας και κυρίως στα μικρά παιδιά να «ξεφύγουν» από το δυσάρεστο κλίμα που επικρατεί, από την κατήφεια και τον φόβο και να μπορέσουν να διασκεδάσουν βιώνοντας παράλληλα και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, την αγάπη, την αισιοδοξία και την αλληλεγγύη. 

Παραμένουμε ενωμένοι και προσεκτικοί, γιατί οι δυσκολίες δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί.

Εύχομαι καλές γιορτές, υγεία και ένα ελπιδοφόρο νέο έτος!»