Πικρία Θραψανιώτη γιατί δεν κλήθηκε στη συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

11:00 π.μ. - Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022
11:11 π.μ. - Πέμ, 17/00/2022
Image: Πικρία Θραψανιώτη γιατί δεν κλήθηκε στη συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Τι δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ο Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Δεν κλήθηκα και δεν ενημερώθηκα για τη συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας αν και με είχαν συμπεριλάβει στην Επιτροπή που είχε συσταθεί, δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ο Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Μανώλης Θραψανιώτης, εξηγώντας το λόγο της απουσίας του από τη συνάντηση με την αναπληρώτρια υπουργό Μ. Γκάγκα, χωρίς να επιθυμεί να επεκταθεί περισσότερο επ' αυτού.

Τόνισε ωστόσο ότι ως ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβαν ένα νοσοκομείο που ήταν έτοιμο να κλείσει, το κράτησαν και το ενίσχυσαν όσο μπορούσαν. Τώρα με την κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει πάρει αντίστροφη πορεία. Και με το νομοσχέδιο που έρχεται, δίνεται η δυνατότητα εισόδου ιδιωτών στα νοσοκομεία με ο,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπεται η στήριξη των Νοσοκομείων, η μονιμοποίηση των επικουρικών και συμβασιούχων, η αύξηση των μισθών των γιατρών, η ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής τους, ανέφερε.

Ακούστε εδώ τι δήλωσε ο κ. Θραψανιώτης ο οποίος αναφέρθηκε και στην επέτειο του Πολυτεχνείου στέλνοντας το δικό του μήνυμα.