Παγκρήτια σύσκεψη των ομάδων Γ΄Εθνικής με παρουσία της Αναγέννησης

9:35 π.μ. - Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020
09:06 π.μ. - Σάβ, 13/35/2020
Image: Παγκρήτια σύσκεψη των ομάδων Γ΄Εθνικής με παρουσία της Αναγέννησης

Στη πρώτη Παγκρήτια Σύσκεψη του νέου κρητικού Ομίλου Γ΄Εθνικής και η Αναγέννηση Ιεράπετρας

Παγκρήτια σύσκεψη των ομάδων που θα συμμετέχουν στη Γ΄εθνικής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο των Μισιρίων, μια πρωτοβουλία του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου.

Η Αναγέννηση, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της εκπροσωπήθηκε από το πρόεδρο της κ. Μαγούλη και τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Κώστα Δεδελετάκη.

Με παρουσία πολλών ομάδων της Γ΄Εθνικής, με τις τρεις από τις τέσσερις ΕΠΣ της Κρήτης να δίνουν το παρόν, έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος με όλα τα σωματεία να παίρνουν το λόγο. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διοργάνωση του Κρητικού Ομίλου, τον τρόπο για να μειωθούν τα έξοδα της διεξαγωγής των αγώνων.

Ακούστηκαν πολλές απόψεις από όλα τα θεσμικά όργανα και τα σωματεία που παρευρέθηκαν με κοινό παρανομαστή όλων τις οικονομικές δυσκολίες που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο και την κατηγορία της Γ΄Εθνικής και οι λύσεις που μπορεί να βρεθούν.

Ο Σύλλογος της Αναγέννησης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Άρη Ρεθύμνου, για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία, η οποία ήταν άριστα οργανωμένη. Ευχαριστεί ιδιαίτερα για την όμορφη υποδοχή και φιλοξενία στην έδρα τους , αλλά και για το πλήρες γεύμα που πρόσφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους και υπόσχεται να ανταποδώσει την φιλόξενη ατμόσφαιρα.