Ορισμός αντιδημάρχου ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης στον Δήμο Ιεράπετρας

6:53 μ.μ. - Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018
06:03 μ.μ. - Σάβ, 10/53/2018
Image: Ορισμός αντιδημάρχου ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης στον Δήμο Ιεράπετρας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με απόφασή του ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πέτρο Μαστοράκη αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης στον Δήμο Ιεράπετρας

Επιπλέον, ο κ. Μαστοράκης αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας καθώς ασκώντας επί πολλά χρόνια το επάγγελμα του γεωπόνου  παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και γνωρίζει τις ανάγκες και τα προβλήματα των καλλιεργητών. 
Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε τον κ. Μάνο Λουτσέτη για το έργο και τη σημαντική συνεισφορά του στον τομέα της Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας συνεχάρη τον κ. Μαστοράκη και δήλωσε:
«Επιδιώκοντας τη διατήρηση γόνιμων συνθηκών που εξασφαλίζουν την παραγωγή έργου ορίζω τον κ. Πέτρο Μαστοράκη ως Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας.
Ο κ. Μαστοράκης από τη θέση του ως Δημοτικός Σύμβουλος στηρίζει αδιαλείπτως την προσπάθειά της παρούσας Δημοτικής Αρχής στην προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ιεράπετρας.
Όπως πράττω με κάθε αντιδήμαρχο, θα στηρίξω εμπράκτως τον κ. Μαστοράκη στο έργο που αναλαμβάνει αυτή τη χρονική στιγμή σε αυτή την τόσο νευραλγική θέση για τον Δήμο Ιεράπετρας, ώστε να συνεχιστεί και να επιταχυνθεί η υλοποίηση του προγραμματισμού μας.
Εύχομαι στον κ. Μαστοράκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».