Online Διαδικτυακά Σεμινάρια από το Επιμελητήριο Λασιθίου

12:11 μ.μ. - Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020
12:04 μ.μ. - Τετ, 29/11/2020
Image: Online Διαδικτυακά Σεμινάρια από το Επιμελητήριο Λασιθίου

Συμβάλλοντας στην ενίσχυση των επιχειρήσεων μελών του

Το Επιμελητήριο Λασιθίου συμβάλλοντας στην ενίσχυση των επιχειρήσεων μελών του, μέσω της εκπαίδευσης και κατάρτισης τους προκειμένου να ανταποκριθούν στις δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώθηκαν με την έλευση της πανδημίας covid19, διοργανώνει δωρεάν Online διαδικτυακά σεμινάρια στα εξής θεματικά αντικείμενα:

1. Δίωρο Σεμινάριο με Τίτλο: «Δημιουργώντας Επαναστατικές Επιχειρήσεις στην Εποχή της Ευελιξίας», την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

Στο πλαίσιο αυτού του online workshop οι συμμετέχοντες θα:

• Εξοικειωθούν με τις αρχές και τις νόρμες της εποχής της ευελιξίας

• Ενημερωθούν για τις ήπιες αλλά και σκληρές δεξιότητες που απαιτούνται στο agile age (εποχή της ευελιξίας).

• Γνωριστούν με τα 13 βήματα δημιουργίας επαναστατικών ευέλικτων επιχειρήσεων που παράγουν αληθινή αξία και για τους συνανθρώπους μας, για τη Γη και για εμάς τους ίδιους και έχουν θετική επιρροή

• Ενημερωθούν για όλα εκείνα τα business “εργαλεία” που συμβάλλουν στην αποτελεσματική οργάνωση και διαχείριση των επαναστατικών επιχειρήσεων

2. Δίωρο Σεμινάριο με Τίτλο: «Digital Marketing: Πώς Να Ξεχωρίστε Στο Διαδίκτυο», την Παρασκευή, 15 Μάϊου 2020, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

Στο πλαίσιο αυτού του online workshop οι συμμετέχοντες θα:

• Αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα του Digital Marketing και θα γνωριστούν με τις έννοιες του Digital Marketing και του Human-to-Human Marketing

• Μάθουν τι είναι η Ψηφιακή Σκέψη-Digital Thinking

• Γνωρίσουν την έννοια του Branding και πώς σχετίζεται με το Ψηφιακό Μάρκετινγκ-Digital Marketing

• Ενημερωθούν για τα σύγχρονα εργαλεία του Ψηφιακού Μάρκετινγκ-Digital Marketing (Webpage, Blog, SEO, Content Marketing, Social Media Marketing κ.ά)

• Γνωριστούν με τα βήματα σχεδιασμού μιας Στρατηγικής Ψηφιακού Μάρκετινγκ-Digital Marketing Strategy

• Μάθουν πώς πρέπει να παρακολουθούν και να αξιοποιούν τα Big Data-Μεγάλα Δεδομένα που προκύπτουν από τα Analytics

Tα Σεμινάρια υλοποιούνται μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης “Zoom”, με δυνατότητα πλήρους διαδραστικότητας, πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας και αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων καθώς και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων θα γίνεται καταγραφή τους, ώστε να έχει τη δυνατότητα ο συμμετέχων να τις παρακολουθήσει και ασύγχρονα (σε άλλη χρονική στιγμή εντός δύο εβδομάδων από τη διεξαγωγή).

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα. Δήμητρα Ζερβάκη, MsC, EMBA, PMP, TTT-Business Coach, Programme Manager, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Γεωπόνος

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η συμπλήρωση της αίτησης μέσω του συνδέσμου: https://forms.gle/BDEzqVaK3ZZGagdu8. Για την παρακολούθηση, θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες ειδικό link & access-key πριν την έναρξη.