Ομιλία Σταύρου Αρναουτάκη, σήμερα, στα Χανιά

12:46 π.μ. - Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
12:05 π.μ. - Τρί, 21/46/2019
Image: Ομιλία Σταύρου Αρναουτάκη, σήμερα, στα Χανιά

Την κεντρική ομιλία του στα Χανιά θα πραγματοποιήσει απόψε το βράδυ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας»

Την κεντρική ομιλία του στα Χανιά θα πραγματοποιήσει απόψε το βράδυ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» Σταύρος Αρναουτάκης. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης(παλιό Τελωνείο Χανίων) στις 20.00 το βράδυ.
 
Ο Σταύρος Αρναουτάκης κατά την ομιλία του θα αναφερθεί στα πεπραγμένα των τελευταίων πέντε ετών και ειδικότερα στις δράσεις εκείνες που η περιφέρεια υλοποίησε στην ενότητα των Χανίων. 
 
Παράλληλα θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας». Ένα πρόγραμμα που έχει βασικό στόχο η Κρήτη να καταστεί μία περιφέρεια πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα. 
 
Κατά την ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης θα αναφερθεί στις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος με έμφαση την περιφερειακή ενότητα Χανίων και επίσης θα αναφερθεί στις πολιτικές εκείνες με ορίζοντα την Κρήτη του 2030.