Οι γονείς ξεσηκώνονται για την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

12:00 μ.μ. - Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014
12:10 μ.μ. - Κυρ, 12/00/2014
Image: Οι γονείς ξεσηκώνονται για την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Πρωτοβουλία προκειμένου να γίνει ενημέρωση  σε όλους τους γονείς για την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ώστε να μην κλείσει μέσα στα Χριστούγεννα αναλαμβάνει η Επιτροπή Γονέων.
 
Συγκεκριμένα, πέντε σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων που συμμετείχαν μεταξύ άλλων στην χθεσινή σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε  στο νοσοκομείο για το θέμα της  παιδιατρικής κλινικής  καλούν  σε συνάντηση  όλα τα Δ.Σ. των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών κοινοτήτων του Δήμου αλλά και όλους τους γονείς, την ερχόμενη  Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα των εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου στο Αμμούδι ώστε να ενημερωθούν  σχετικά και να βρουν τρόπους πίεσης και εύρεσης λύσης.
 
Πέντε σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων που συμμετείχαν μεταξύ άλλων στην χθεσινή σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε  στο νοσοκομείο για το θέμα της  παιδιατρικής κλινικής  καλούν  σε συνάντηση  όλα τα Δ.Σ. τωνσυλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών κοινοτήτων του Δήμου αλλά και όλους τους γονείς, την ερχόμενη  Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα των εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείουστο Αμμούδι ώστε να ενημερωθούν  σχετικά και να βρουν τρόπους πίεσης και εύρεσης λύσης στο σοβαρό αυτό θέμα.
 
Στο μεταξύ την δέσμευση του Υπουργείου Υγείας ότι θα επισπευτούν οι διαδικασίες πρόσληψης ενός παιδιάτρου από την Ικαρία που ενδιαφέρεται να εργαστεί στο νοσοκομείο απέσπασε σήμερα  ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης. Πάντως οι γονείς δηλώνουν αποφασισμένοι αν δεν βρεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες λύση στο θέμα να προχώρησαν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να μην κλείσει η παιδιατρική κλινική μέσα στα Χριστούγεννα.
 
Ε.Σ.
ekriti.gr