Ο Πολάκης στον Ηχώ 99,8 – Η Ν.Δ. βλάπτει σοβαρά την υγεία και την κοινωνία

1:34 μ.μ. - Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
01:10 μ.μ. - Δευ, 19/34/2020
Image: Ο Πολάκης στον Ηχώ 99,8 – Η Ν.Δ. βλάπτει σοβαρά την υγεία και την κοινωνία

Ο πρώην Υπουργός Υγείας σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην εκπομπή « Όλα στη Φόρα» με τον Ν. Δασκαλάκη

Με έμφαση σε θέματα υγείας και αναφορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής και τα ελληνοτουρκικά ο πρώην υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης φιλοξενήθηκε στον Ηχώ 99,8 και την εκπομπή « Όλα στη Φόρα» με τον Νίκο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα για την υγεία αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη της δημόσιας υγείας με, προσλήψεις προσωπικού, αυξημένα κονδύλια για την υγεία κατά 2 δις και πλέον ευρώ, ενίσχυση των υλικοτεχνικών υποδομών, παροχή υπηρεσιών υγείας από τα δημόσια νοσοκομεία σε όλους ακόμη και ανασφάλιστους, αντικατάσταση ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ κ.α.

Σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή είπε ότι είναι προκλητική η πρόταση της Εισαγγελέως για αναστολή των ποινών των καταδικασθέντων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Ενώ για τα ελληνοτουρκικά, τάχθηκε υπέρ της επέκτασης στα 12 ναυτικά μίλια λέγοντας μάλιστα ότι είναι ανάγκη να γίνει αυτό. Σημείωσε ότι θα πρέπει να ασκηθεί επιθετική πολιτική κυρώσεων για να μαζευτεί η Τουρκία προσθέτοντας πως ως κυβέρνηση ασκούσαν μια τέτοια πολιτική με τριμερής συμφωνίες, συμφωνία των Πρεσπών κλπ που ανάγκαζε την Τουρκία να ακολουθεί.