Ο Μεϊμαράκης έρχεται στο Ηράκλειο κλείνοντας τον κύκλο των περιοδειών στην Κρήτη πριν τις εκλογές στη ΝΔ

9:56 π.μ. - Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015
09:11 π.μ. - Παρ, 20/56/2015
Image: Ο Μεϊμαράκης έρχεται στο Ηράκλειο κλείνοντας τον κύκλο των περιοδειών στην Κρήτη πριν τις εκλογές στη ΝΔ

Φινάλε της προεκλογικής του εκστρατείας από το Ηράκλειο κάνει ο κ. Βαγγέλης Μειμαράκης, ο οποίος θα είναι ο τέταρτος και τελευταίος υποψήφιος που επισκέπτεται την Κρήτη.

Ο κ. Μεϊμαράκης λοιπόν θα μιλήσει σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και φίλους στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα (ξενοδοχείο «Αστόρια»).
 
Όπως είχε επισημάνει από τις 13 Νοέμβρη το CretePlus.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο κ. Μειμαράκης είχε προγραμματίσει την επίσκεψη αυτή εδώ και καιρό. Σκοπός του ήταν για πολλούς λόγους να καταλήξει στο Ηράκλειο, το οποίο είναι ο τόπος καταγωγής του. 
 
Μια επίσκεψη που γίνεται για λόγους σημειολογικούς, αλλά και ουσιαστικούς, αφού στις 22 Νοέμβρη - ανήμερα δηλαδή των εκλογών- θα ασκήσει, σύμφωνα με πληροφορίες το εκλογικό του δικαίωμα εδώ στο Ηράκλειο.
 
Ο κ. Μεϊμαράκης θα βρεθεί πιθανότατα το Σάββατο το πρωί στα Χανιά, ενώ το απόγευμα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για την κεντρική του ομιλία, σε έναν χώρο στον οποίο είχε επιλέξει να μιλήσει και στις εθνικές εκλογές του περασμένου Σεπτέμβρη. Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι επαφές του κ. Μεϊμαράκη δεν έχουν γίνει γνωστά.
 
Υπενθυμίζεται ότι στην Κρήτη το προηγούμενο διάστημα είχαν βρεθεί και οι άλλοι τρεις υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο της Νέας Δημοκρατίας, με τελευταίο χρονικά τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.