Ο Δήμος Ιεράπετρας παραμένει σε επαγρύπνηση για την προστασία των πολιτών

2:33 μ.μ. - Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020
02:12 μ.μ. - Δευ, 14/33/2020
Image: Ο Δήμος Ιεράπετρας παραμένει σε επαγρύπνηση για την προστασία των πολιτών

Τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσioς Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη

Τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσioς Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού, κ. Κωνσταντίνο Δερμιτζάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες σχετικά με την αντιμετώπιση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην περιοχή.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος: «Στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού τάχιστα με συντεταγμένες ενέργειες προχωρήσαμε σε όλες τις προβλεπόμενες κινήσεις για την ασφάλεια των κατοίκων. Υπήρξε πολύ καλή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την κα. Αθηνά Καρπούζη και με τον Αστυνομικό Διοικητή, κ. Κώστα Δερμιτζάκη, ώστε να περιορίσουμε τα επιβεβαιωμένα και πιθανά περιστατικά.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Εξακολουθούμε να προμηθεύουμε τους εργάτες γης με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό, προκειμένου να διευκολυνθεί η παραμονή τους σε ελεγχόμενη καραντίνα για άλλες δεκαπέντε ημέρες».

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Από όταν λάβαμε γνώση για ύπαρξη θετικών κρουσμάτων, αναλάβαμε άμεσα πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να εξασφαλίσουμε την προστασία όλων των δημοτών από τη διασπορά του ιού.

Ευχαριστώ, την Υπεύθυνη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, κα Αθηνά Καρπούζη, τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, τον Αστυνομικό Διευθυντή του νομού Λασιθίου, κ. Εμμανουήλ Καζαμία, τον Αστυνομικό Διοικητή, κ. Κώστα Δερμιτζάκη και τη Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας για την άμεση αντιμετώπιση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή.

Παραμένουμε σε επαγρύπνηση, όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία στη χώρα μας, όχι μόνο στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού, αλλά σε όλον τον Δήμο της Ιεράπετρας και καλούμε τους πολίτες να τηρούν πιστά τα μέτρα προστασίας έναντι του Covid-19».