Ο Δήμαρχος στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

7:23 π.μ. - Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021
07:04 π.μ. - Δευ, 05/23/2021
Image: Ο Δήμαρχος στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Με τον Γενικό Γραμματέα των Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο, συναντήθηκε στο Υπουργείο Υγείας ο Δήμαρχος Ιεράπετρα, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και την εξέλιξη του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας, όπως είναι η στελέχωσή του με προσωπικό, η προμήθεια νέου αναγκαίου εξοπλισμού, η ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων του Νοσοκομείου, η εκπόνηση απαιτούμενων μελετών για την αναδιοργάνωση και αναβάθμιση του νοσοκομείου κ.α.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου δήλωσε ότι δρομολογούνται ενέργειες ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας αφού τον ευχαρίστησε για τη συνάντηση και το ενδιαφέρον που επέδειξε επεσήμανε:

«Το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στηρίζει όχι μόνο τον Δήμο της Ιεράπετρας που αποτελεί τον τέταρτο μεγαλύτερο Δήμο της Κρήτης, αλλά λόγω της κεντρικής του γεωγραφικής θέσης καλύπτει και πολλές περιοχές που ανήκουν σε όμορους Δήμους.

Ενημέρωσα τον Γενικό Γραμματέα κ. Κωτσιόπουλο για τη συνολική υφιστάμενη κατάσταση του νοσοκομείου. Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο λόγω της υγειονομικής κρίσης είναι άκρως αναγκαία η πολυδιάστατη στήριξη του έργου των εργαζομένων και η άμεση ενίσχυση του νοσοκομείου με προσωπικό καθώς και με νέο εξοπλισμό.

Μετέφερα επομένως στον κ. Κωτσιόπουλο το αίτημά μας για ένα νοσοκομείο σύγχρονων προδιαγραφών, πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο που θα καλύπτει όλες τις πάγιες και έκτακτες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης των πολιτών».