Ο Άγιος Νικόλαος ξεσηκώνεται για την ... αρρυθμία του νοσοκομείου του

10:50 π.μ. - Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014
10:10 π.μ. - Παρ, 10/50/2014
Image: Ο Άγιος Νικόλαος ξεσηκώνεται για την ... αρρυθμία του νοσοκομείου του

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Δήμος,εργαζόμενοι,φορείς και σύλλογοι ζητούν την πλήρη λειτουργία όλων των κλινικών με την πρόσληψη του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
 
Επίσης ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου  αποφάσισε τη διεξαγωγή στάσης εργασίας την Παρασκευή από τις 11.30 π.μ. ως τις 3.00 μ.μ. για τη συμμετοχή των εργαζομένων στη συγκέντρωση .

Το Νοσοκομείο τις ώρες αυτές θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.
 
Στην πρόσφατη συνεδρίασή του το Δημοτικό συμβούλιο της πόλης αποφάσισε επίσης την επανενεργοποίηση της επιτροπής αγώνα για το θέμα του Νοσοκομείου, με κάποιες νέες συμμετοχές και με μικρότερη ευέλικτη εκτελεστική γραμματεία, τη συμμετοχή του δημάρχου Αγ. Νικολάου σε σύσκεψη με τους άλλους 3 δημάρχους του νομού για το θέμα των Νοσοκομείων και την περιγραφή της μορφής που θεωρεί το Δημ. Συμβούλιο ότι πρέπει να έχει μελλοντικά η δημόσια υγεία στο νομό Λασιθίου.