Νέα Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών στο Δήμο Ιεράπετρας

5:16 μ.μ. - Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016
05:12 μ.μ. - Παρ, 16/16/2016
Image: Νέα Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών στο Δήμο Ιεράπετρας

Σε τμηματικό ανασχηματισμό του εκτελεστικού σχήματος της Δημοτικής Αρχής, καθώς και Νομικών της Προσώπων προχώρησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Όπως ανέφερε, συνεχίζοντας τη συλλογική προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας και με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση γόνιμων συνθηκών για την υποστήριξη δράσεων και την παραγωγή έργου σε μια καθ΄όλα δύσκολη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση περίοδο, προχωράμε σε τμηματικό ανασχηματισμό, εντείνοντας ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές μας για την παραγωγή του απαιτούμενου έργου.
 
Με απόφαση Δημάρχου νέα Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών του Δήμου Ιεράπετρας ορίστηκε η κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, πρώην πρόεδρος του Νομικού Προσώπου  ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, ενώ νέος Πρόεδρος στο ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α,  εξελέγη από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών, κ. Μανώλης Φραγκούλης.
 
Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης « Η δημοτική ομάδα αποτελείται από πολλά άξια και ικανά στελέχη που  μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντά τους από όποια θέση και αν τους ανατεθεί, υποστηρίζοντας με όρεξη και προθυμία τα δημόσια συμφέροντα της Ιεράπετρας. Συγχαίροντας και ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες  μου για τις προσπάθειες  που καθημερινά καταβάλλουν είμαι βέβαιος ότι από όποια θέση και αν βρίσκονται η συνεισφορά τους θα είναι το ίδιο καθοριστική και πολύτιμη για την πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας» ανέφερε ο κ. Καλαντζάκης, ευχόμενος παράλληλα στον κ. Φραγκούλη και στην κα. Χατζημαρκάκη καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.
 
Αναφορικά με άλλες αλλαγές στο εκτελεστικό σχήμα του Δήμου Ιεράπετρας, όπως αναφέρθηκε αναμένεται να γίνουν με το τέλος της θητείας τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ενώ ο Δήμαρχος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές και νωρίτερα.
 
 
 
Γραφείο Τύπου Δήμου Ιεράπετρας