Ν. Παπαβασιλείου: Προχωράμε με δύναμη και όραμα με στόχο brand name Λασίθι

11:36 π.μ. - Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019
11:06 π.μ. - Δευ, 24/36/2019
Image: Ν. Παπαβασιλείου: Προχωράμε με δύναμη και όραμα με στόχο brand name Λασίθι

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Λασιθίου μιλά στον Ηχώ 99,8

Θέσεις και απόψεις εν όψει των εθνικών εκλογών αναλύει μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου, οικονομολόγος, πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος  στον νομό Λασιθίου με τον συνδυασμό του Α. Μαρκογιαννάκη. Αναλύοντας το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας  αλλά τις ανάγκες που έχει ο νομός Λασιθίου αναφέρθηκε καταρχάς στον αγροτικό τομέα. Όπως  είπε πως θα πρέπει να τελειώσει το φράγμα Μπραμιανών, να στηριχτεί ο παραγωγός με τη μείωση της φορολογίας, να γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις  στο ασφαλιστικό, ενώ θα στηρίξουν το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου
 
Για την υγεία σημείωσε πως ό,τι καλό έχει γίνει δεν μπορείς να το διαγράψεις. Όμως η κατάσταση στα νοσοκομεία του Λασιθίου δεν είναι η καλύτερη δυνατή καθώς τα προβλήματα παραμένουν με ελλείψεις σε προσωπικό και κλινικές που δεν λειτουργούν όλο τον μήνα. Υποστήριξε πως πρέπει να επανέλθει η αυτοδιοίκηση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  και να αλλάξει ο οργανισμός και γενικότερα να υπάρξουν επιχειρησιακά  σχέδιά  ώστε να καταγράφονται οι ανάγκες και να δρομολογούνται λύσεις και μέσα σε αυτό να συμπεριλαμβάνονται οι ανάγκες σε προσλήψεις. Μετέφερε σκέψεις για την επόμενη μέρα στην παιδεία, την τριτοβάθμια εκπαίδευση υποστηρίζοντας ότι στην Ιεράπετρα θα πρέπει να γίνει μια σχολή που να σχετίζεται με τον πρωτογενή τομέα και χαρακτήρισε ως μια πολύ καλή εξέλιξη τη λειτουργία Μουσικού Σχολείου.
 
Μίλησε και για το brand name Ιεράπετρα λέγοντας ότι χρειάζεται μια μεγάλη προσπάθεια για να αναδειχθεί μέσα  από  συνεργασία δήμου, περιφέρειας, συλλόγων και φορέων και  τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα εάν αυτό παίξει δίπλα στο brand name Κρήτη , στο brand name Λασίθι που επίσης θα πρέπει να είναι στόχος, ενιαίο ο νομός να προωθηθεί και αναδειχθεί.
 
Κλείνοντας σημείωσε πως θα παραιτηθεί από περιφερειακός σύμβουλος αν εκλεγεί βουλευτής κάτι που άλλοι δεν έκαναν (εννοώντας τον  κ. Γ. Πλακιωτάκη ) τονίζοντας παράλληλα πως ο νομός μας χρειάζεται έναν  Λασιθιώτη βουλευτή, που θα νοιάζεται,  θα είναι δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητα εάν τον ψήφισε ή όχι, θα μπορεί να συνεννοηθεί και να συνεργαστεί, θα μπορεί να  μεταφέρει τα προβλήματά του πολίτη εκεί που πρέπει και θα διεκδικεί λύσεις.  
 
Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Παπαβασιλείου: