Με courier παρέλαβαν την κάνναβη στην Ιεράπετρα

12:19 μ.μ. - Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014
12:02 μ.μ. - Τετ, 12/19/2014
Image: Με courier παρέλαβαν την κάνναβη στην Ιεράπετρα

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 20 και 29 ετών και ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 20χρονος κατά το χρόνο που παραλάμβανε δέμα από γραφείο εταιρείας ταχυμεταφορών και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν τριάντα τρεις όμοιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 98 γραμμαρίων.
Στη συνέχεια εντοπίστηκε στο ίδιο σημείο και συνελήφθη ο 25χρονος κατά το χρόνο που θα παραλάμβανε την ανωτέρω ποσότητα από τον 20χρονο.
 
Κατά την αστυνομική προανάκριση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας ταυτοποιήθηκε ως τελικός αποδέκτης της ανωτέρω ποσότητας ο 29χρονος, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελλήφθη.
 
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.