Μακρύ Γιαλός: Σε υπό εκτέλεση έργα ο Δήμαρχος

2:42 μ.μ. - Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017
02:01 μ.μ. - Πέμ, 26/42/2017
Image: Μακρύ Γιαλός: Σε υπό εκτέλεση έργα ο Δήμαρχος

Υπό εκτέλεση έργα ύδρευσης – άρδευσης στην Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου, κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σταυροχωρίου, κ. Ιωάννη Ζουμπουλάκη επιθεώρησε τις εργασίες που εκτελούνται από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στον οικισμό του Κουτσουρά της Τοπικής Κοινότητας Σταυροχωρίου για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην είσοδο του οικισμού.


 
Όπως αναφέρθηκε μέχρι και σήμερα έχουν υλοποιηθεί αρκετές σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα της ύδρευσης, της άρδευσης και της αποχέτευσης στην περιοχή, βελτιώνοντας έτσι τις υπάρχουσες υποδομές.
 
Συγκεκριμένα καθ’ όλη την προηγούμενη περίοδο εκτελέστηκαν σημαντικά έργα όπως η αντικατάσταση του παλιού κάραβου με δίκτυο αποχέτευσης στην είσοδο του Σταυροχωρίου μήκους 100 μέτρων, η δημιουργία νέου δικτύου ύδρευσης από τη δεξαμενή Φοίνικα έως την Περιφερειακή οδό μήκους 1000 μέτρων, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Περιοχή Καλλιθέα στο Σταυροχώρι μήκους 150 μέτρων, η επέκταση της αποχέτευσης στην Περιοχή Αγία Τριάδα στο Σταυροχώρι μήκους 150 μέτρων, η αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην πλατεία του οικισμού μήκους 100 μέτρων, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην είσοδο Κουτσουρά μήκους 700 μέτρων, ενώ είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την τρέχουσα περίοδο και η επέκταση του δικτύου άρδευσης στην περιοχή του ελαιουργείου μήκους 500 μέτρων.


 
Στόχος της περιόδου είναι να ολοκληρωθούν άμεσα οι εκκρεμότητες από τον προγραμματισμό της προηγούμενης χρονιάς προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση νέων έργων για το 2017 τόσο σε τομείς που υποστηρίζουν τις ανάγκες της καθημερινότητας όσο και στον τομέα των αναπλάσεων και των μεγαλύτερων έργων, ανέφερε ο Δήμαρχος, ευχαριστώντας παράλληλα τα συνεργεία της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού».
 
Όπως τόνισε «Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Ιεράπετρας καταβάλλει καθημερινά τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, σε μια δύσκολη εποχή για την αυτοδιοίκηση, προκειμένου να υποστηρίξει κάθε περιοχή του, όπως και τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, με την υλοποίηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων και έργων».