Μ. Παπαδάκης: Μεγάλα τραστ και ευρωπαϊκό αγοραστικό ενδιαφέρον για την 2η AGROEXPO 2017 Ιεράπετρας

11:22 π.μ. - Τρίτη, 18 Απριλίου 2017
11:04 π.μ. - Τρί, 18/22/2017
Image: Μ. Παπαδάκης: Μεγάλα τραστ και  ευρωπαϊκό  αγοραστικό ενδιαφέρον  για την 2η   AGROEXPO 2017 Ιεράπετρας

Διπλάσια συμμετοχή εκθετών

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για την διεξαγωγή της 2ης Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας AgroExpo 2017 που θα γίνει στις 25/26-28 Μαΐου 2017 στο χώρο του Μισεδάκειου Σταδίου του Δήμου Ιεράπετρας, βρίσκεται το Επιμελητήριο Λασιθίου. Ο αντιπρόεδρος κ. Μανώλης Παπαδάκης μίλησε στον ΗΧΩ fm  99,8  για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι προετοιμασίες και ποια είναι η μέχρι τώρα ανταπόκριση κάνοντας λόγο για υπερδιπλάσια συμμετοχή εκθετών σε σχέση με πέρυσι. Μεγάλο ενδιαφέρον να επισκεφθούν στην έκθεση  υπάρχει από αγοραστές νωπών κηπευτικών και ελαιολάδου από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.
 
Οι τομείς της έκθεσης αφορούν: γεωργικά εφόδια, μηχανήματα και εξοπλισμό, αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η έκθεση υλοποιείται με την συνδιοργάνωση του Δήμου Ιεράπετρας και της Περιφέρειας Κρήτης και  την υποστήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης.
Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή και η προώθηση του αγροτικών επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων εξοπλισμού, εφοδίων, γεωργικών φαρμάκων προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα, καθώς και η γενικότερη ενημέρωση των αγροτών.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Λασιθίου στο τηλ.: +3028410 22231 ή στο email: info@epimlas.gr


Ακολουθεί συνέντευξη του κ. Παπαδάκη: