Λεπτομέρειες για το άνοιγμα των Λυκείων από τον προϊστάμενο β/βάθμιας Λασιθίου

8:33 π.μ. - Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021
08:04 π.μ. - Πέμ, 08/33/2021
Image: Λεπτομέρειες για το άνοιγμα των Λυκείων από τον προϊστάμενο β/βάθμιας Λασιθίου

Με self tests η επιστροφή για μαθητές και εκπαιδευτικούς - Ο Θ. Κατσαγκόλης στον Ηχώ 99,8

Στα θρανία ξανά οι μαθητές του Λυκείου από τη Δευτέρα 12 Απριλίου μετά και τις επίσημες χθεσινές ανακοινώσεις. Επιστρέφουν οι μαθητές και των τριών τάξεων του Λυκείου. Για την επιστροφή των μαθητών Γυμνασίων και λοιπών βαθμίδων αναμένονται νέες ανακοινώσεις και προς το παρόν θα συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση.

Ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Λασιθίου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ότι ετοιμάζονται για την επιστροφή στη δια ζώσης εκπαίδευση για τους μαθητές του Λυκείου με όλα τα μέτρα για την ασφάλεια τους. . θα γίνονται δυο self τεστ την εβδομάδα και τα παιδιά θα προσέρχονται με την υπεύθυνη δήλωση των γονέων για το αποτέλεσμα του τεστ . Οι γονείς θα πρέπει να ενημερώσουν το σχολείο σε περίπτωση που προκύπτει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Πάντως αναμένονται περαιτέρω διευκρινήσεις από το Υπουργείο το οποίο θα εκδόσει σχετική ΚΥΑ άμεσα.

Αναφορικά με τον εμβολιασμό εκπαιδευτικών είπε ότι ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών του Λασιθίου και από την πρωτοβάθμια και από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εμβολιαστούν και ήδη κάποιο το έχουν ήδη κάνει από τα αδιάθετα εμβόλια στα εμβολιαστικά κέντρα του νομού.