Κουρήτες: «Στο Βουζουνεράκειο θα κάνουμε και τα τσιμέντα να τραγουδήσουν»

5:46 μ.μ. - Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019
05:11 μ.μ. - Δευ, 04/46/2019
Image: Κουρήτες: «Στο Βουζουνεράκειο θα κάνουμε και τα τσιμέντα να τραγουδήσουν»

Με μηχανοκίνητη πορεία θα κατευθυνθούν στο γήπεδο οι φίλοι του ΟΦΙ στο Βουζουνεράκειο - Πανγεραπετρίτικο κάλεσμα ενόψει Εθνικού

Ο ΟΦΙ αντιμετωπίζει την Κυριακή (16.00) τον Εθνικό σε έναν αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα ανέβει στη Football league. O σύνδεσμος φίλων ΟΦΙ ''Κουρήτες'' εξέδωσε ανακοίνωση για το ιστορικό ματς.
 
Αναλυτικά:
''Έφθασε η ώρα. Το παιγνίδι που όλοι περιμένουμε. Η μητέρα των μαχών. Ο αγώνας που καλούμαστε να γράψουμε ιστορία κόντρα στον ιστορικό Εθνικό. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Την Κυριακή 14-4-2019 στις 13.30 μαζευόμαστε ΟΛΟΙ στο Island στην Κάτω Παραλία. Όλοι μηχανοκίνητοι διασχίζουμε τους δρόμους της Ιεράπετρας και ξεσηκώνουμε όλη την πόλη στο πόδι. Και στο τέλος καταλήγουμε στο Βουζουνεράκειο. Όλοι με διακριτικά των Κουρητών ή του ΟΦΙ. Όλοι με ασπρόμαυρα. Κανείς δεν θα γίνει δεκτός στην κερκίδα μας με φανέλα άλλης απόχρωσης. Στο Βουζουνεράκειο θα κάνουμε και τα τσιμέντα να τραγουδήσουν. Βοηθάμε τον ΟΦΙ όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Ταυτόχρονα προστατεύουμε την ομάδα μας. Ακρότητες και ρίψεις αντικειμένων απαγορεύονται. Η ιστορία μας καλεί και θα είμαστε εκεί. Και θα την γράψουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕ ΘΕΕ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΦΙ. Σ.Φ. ΟΦΙ "ΚΟΥΡΗΤΕΣ"

 
 
ΠΗΓΗ capitano.gr