Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού

3:53 μ.μ. - Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
03:01 μ.μ. - Τετ, 23/53/2019
Image: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, του δημοτικού συμβούλου κ. Γεωργίου Λιανάκη, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Σταυροχωρίου κ. Ιωάννη Ζουμπουλάκη, του προέδρου της Τ.Κ. Ορεινού κ. Μανώλη Κουρμουλάκη, του προέδρου της Τ.Κ. Αγίου Στεφάνου κ. Σταύρου Στεφανάκη,  της Προέδρου της τοπικής κοινότητας Αγίου Ιωάννη κας. Μαρίας Σακκαδάκη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου κας. Θεοδώρας Χριστοδούλου και των δημοτικών υπαλλήλων του Μακρύ Γιαλού με την ευλογία του του ιερέα της περιοχής π. Κωνσταντίνου Κεντριστάκη.
 
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική νέα χρονιά με υγεία και ευτυχία και ευχαρίστησε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, τον κ. Βρυγιωνάκη και τους δημοτικούς υπαλλήλους για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για την υποστήριξη της καθημερινότητας των δημοτών και την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών τους.
 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ.Καλαντζάκης:
«Η Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού τα τελευταία χρόνια  παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη λόγω της αφοσίωσή μας στους στόχους μας και στον προγραμματισμό μας για την περιοχή.
 
Η πολυετής ενασχόλησή μου με τα κοινά της περιοχής, μου επιτρέπει να γνωρίζω λεπτομερώς όλες τις ανάγκες της ΔΕ Μακρύ Γιαλού και βάζοντας σωστές προτεραιότητες διευθετούνται σταδιακά όλα τα απαραίτητα έργα όπως συμβαίνει και σε όλο τον Δήμο Ιεράπετρας.
 
Έχουμε ήδη υλοποιήσει μία σειρά έργων όπως η νέα πλατεία στον Κουτσουρά, η ανακαίνιση του βρεφονηπιακού σταθμού Μακρύ Γιαλού, οι εργασίες στο γυμνάσιο και λύκειο Κουτσουρά Μακρύ Γιαλού, η διαμόρφωση του κτιρίου του αστυνομικού σταθμού Μακρύ Γιαλού καθώς και πολλά επιπλέον έργα ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, κτιριακά και οδοποιίας.
 
Επιπλέον ξεκινούν και νέα έργα όπως αυτό της ανάπλασης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο Ορεινό, οι τσιμεντοστρώσεις αγροτικών δρόμων η κατασκευή δύο νέων δεξαμενών άρδευσης 1000 κυβικών στις Τ.Κ. Σχινοκαψάλων και Σταυροχωρίου και άλλα έργα που αναβαθμίζουν ουσιαστικά την καθημερινότητα των κατοίκων».