Κληρώνουν…. 3.000 ευρώ για τους εμβολιασμένους εργαζόμενους στον τουρισμό

11:58 π.μ. - Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021
11:07 π.μ. - Πέμ, 01/58/2021
Image: Κληρώνουν…. 3.000 ευρώ για τους εμβολιασμένους εργαζόμενους στον τουρισμό

Δείτε ποιους αφορά

3.000 ευρώ θα αποκτήσει ένας εργαζόμενος στον τουριστικό τομέα που έχει προχωρήσει στον πλήρη εμβολιασμό του.

Σε αυτήν την κίνηση προχώρησε ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης προκειμένου να δώσει ένα ακόμα έναυσμα σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

«Εμείς εδώ για μία ακόμα φορά πρωτοπορούμε συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο ποσό, και όχι 150 ευρώ, προκειμένου να κληρωθεί σε όσους εργαζόμενους τουριστικών γραφείων και επαγγελματιών οδηγών τουριστικών πούλμαν προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους», αναφέρει μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης.

Παράλληλα, ο κ. Βλατάκης τόνισε πως αυτό δεν αφορά μόνο όσους εμβολιαστούν από τώρα και μετά αλλά για όλους.

«Δεν είμαστε της λογικής ότι μόνο αυτοί που θα εμβολιαστούν από τώρα και μετά θα πρέπει να έχουν δικαίωμα στο μπόνους. Στην κληρωτίδα θα συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν εμβολιαστεί από την αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος μέχρι και τις 31 Αυγούστου οπότε θα γίνει η κλήρωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βλατάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για το πόσοι έχουν εμβολιαστεί από τον συγκεκριμένο τουριστικό κλάδο ωστόσο αυτό άμεσα θα γίνει γνωστό καθώς θα ξεκινήσει η καταγραφή.

cretapost.gr