Κεραμέως: Από το 2020 το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου - Τι είπε για την σχολή φυσικοθεραπείας

2:02 μ.μ. - Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019
02:08 μ.μ. - Σάβ, 10/02/2019
Image: Κεραμέως: Από το 2020 το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου - Τι είπε για την σχολή φυσικοθεραπείας

Η κ. Ελένη Βλάσση επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένη Ιεράπετρα", η οποία παραβρέθηκε στη συνάντηση, ενημέρωσε τον Ηχώ 99,8 επί του θέματος

Λίγο μετά τις 10:30 ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της Ιεράπετρας με την Υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως για την πορεία του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου.
 
Η κ. Κεραμέως αφού άκουσε τους εκπροσώπους της Ιεράπετρας και τα επιχειρήματα τους όπως μας τα ανέλυσε η κ. Βλάσση, επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένη Ιεράπετρα", απάντησε αρνητικά όπως ήταν αναμενόμενο μετά την αρνητική απάντηση της σε ερώτηση του Γραμματέα της Κ. Ο. του ΚΙΝΑΛ Β. Κεγκέρογλου στη Βουλή για το ίδιο θέμα.
 
Η υπουργός δεσμεύτηκε άλλη μια φορά ότι το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου θα λειτουργήσει την επόμενη χρονιά εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον και υπάρχουν εγγραφές παιδιών.
 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Λασιθίου και Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, η κα Ελένη Βλάσση επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένη Ιεράπετρα", ο κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος επικεφαλής της παράταξης ¨Ενότητα - Συνεργασία - Ανάπτυξη για την Ιεράπετρά μας", η πρόεδρος της Τ. Κ. Καβουσίου κ. Χαλκιαδάκη και ο πρώην Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρεμεδιάκης.
 
Τέλος στην υπουργό τέθηκε το θέμα λειτουργίας της σχολής φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα, για το οποίο η ίδια δεν γνώριζε το θέμα, όπως μας ανέφερε η κ. Ελένη Βλάσση. Η υφυπουργός ζήτησε πλήρη φάκελο με τα επιχειρήματα μας προκειμένου να εξεταστεί η δημιουργία Ανώτατης Σχολής στη Ιεράπετρα.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κας Βλάσση: