Κατάθεση υποψηφιοτήτων και εκλογές στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

8:25 π.μ. - Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019
08:11 π.μ. - Κυρ, 10/25/2019
Image: Κατάθεση υποψηφιοτήτων και εκλογές στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

Ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2019

Συνάδελφοι αγρότες του δήμου Ιεράπετρας, μετά την παρέλευση τριών ετών από την τελευταία εκλογική διαδικασία, το ΔΣ του Συλλόγου πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2019.                                                        
Για λόγο αυτό το ΔΣ αποφάσισε να θεωρηθούν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη οικονομικά τακτοποιημένα, με την προϋπόθεση να έχουν πληρώσει την συνδρομή τους για το έτος 2019. Επίσης αποφάσισε να ανοίξει την διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ, ελεγκτικό συμβούλιο και αντιπρόσωπους ομοσπονδίας όπως ορίζει ο νόμος. Το γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και ώρα 19.30-21.00 έως 30/10/2019.
     
Συνάδελφοι είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τον σύλλογο διότι μόνο με έναν Σύλλογο δυνατό μπορούμε να προωθήσουμε και να επιλύσουμε τα θέματα που αφορούν το επάγγελμά μας. Σας περιμένουμε στον δικό σας σύλλογο. Με νέο δελτίο τύπου θα σας καλέσουμε για να συζητήσουμε την περαιτέρω πορεία της εκλογικής διαδικασίας και άλλα θέματα που μας αφορούν.  
 
  
Το Δ.Σ.