Ηράκλειο: Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές στο πάρκινγκ του νοσοκομείου

7:43 π.μ. - Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
07:09 π.μ. - Παρ, 22/43/2017
Image: Ηράκλειο: Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές στο πάρκινγκ του νοσοκομείου

Στόχος κλεφτών Ι.Χ. εφημερεύοντος γιατρού

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν οι κλοπές και οι διαρρήξεις αυτοκινήτων στο υπαίθριο πάρκινγκ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, καθώς άγνωστοι δράστες δρουν ανεξέλεγκτα, αφαιρώντας χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα.
 
Αυτή τη φορά και συγκεκριμένα την ώρα που στο κέντρο του Ηρακλείου το βράδυ της Πέμπτης μιλούσε ο Πρωθυπουργός παρουσία πλήθους κυβερνητικών στελεχών, άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο εφημερεύοντος γιατρού της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές.
 
Σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων του Βενιζελείου επισημαίνει για άλλη μια φορά την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στο χώρο του νοσοκομείου:
 
“Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του υπερηφανεύονταν για το έργο και τις αναπτυξιακές τους προτεραιότητες, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, γιατρός της Χειρουργικής Κλινικής που εφημέρευε, έπεφτε θύμα κλοπής και φθοράς της προσωπικής του περιουσίας, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.



 
Ταυτόχρονα είμαστε σίγουροι ότι κανένα από τα αυτοκίνητα που μετέφεραν δυο μέρες τώρα τους υψηλούς προσκεκλημένους δεν έπαθε την παραμικρή γραντζουνιά, καθώς όλη η αστυνομική δύναμη ήταν από πάνω τους.
 
Και ξαναλέμε για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά: ΑΦΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
 
Είναι η τελευταία φορά που χειριζόμαστε το γεγονός με κόσμιο τρόπο”.

Πηγή: cretapost.gr