instateacher.gr: Για περάστε στα… «ιδιαίτερα»!

11:30 π.μ. - Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
11:11 π.μ. - Τρί, 19/30/2019
Image: instateacher.gr: Για περάστε στα… «ιδιαίτερα»!

Ένα πολύτιμο εργαλείο για να κάνει ευκολότερες τις ζωές των καθηγητών, μαθητών και των οικογενειών τους

Ένα πολύτιμο εργαλείο για να κάνει ευκολότερες τις ζωές των καθηγητών, μαθητών και των οικογενειών τους και κυρίως αποδοτικότερους τους κόπους και τις θυσίες όλων, έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό την εμφάνισή του και ήδη οι χρήστες του έχουν αρχίσει να δρέπουν τις δάφνες των επιλογών τους.
 
Είναι το instateacher.gr που προσφέρει στους μαθητές τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο για να βρίσκουν ιδιαίτερα μαθήματα (σχολικά, πανεπιστημιακά, ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, τέχνες κ.α.) μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και καθηγητών, δίνοντάς τους άμεση πρόσβαση σ’ αυτό που τους ενδιαφέρει με λίγα μόνο κλικ.
 
Πρόκειται για μία διαδικτυακή λύση που αποτελεί την απόλυτη υπηρεσία στην επιλογή δασκάλου ή καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα. Και δεν απευθύνεται μόνο σε μαθητές και γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς. Είναι γνωστό ότι η  επιλογή του «ιδιαίτερου» δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το ξέρουν όλοι όσοι έχουν μια κάποια σχετική εμπειρία. Και φυσικά, πολλοί είναι αυτοί που έχουν όχι απλώς άσχημες εμπειρίες αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο, ίσως και τραυματικό, με θύματα πρώτα τα ίδια παιδιά και δευτερευόντως τα οικονομικά της οικογένειας που, ούτως ή άλλως, στις μέρες μας εξακολουθούν να είναι μετρημένα.
 
Η απολύτως φιλική πλατφόρμα του instateacher.gr απευθύνεται σε όλους. Η παραμετροποίηση της αναζήτησης καθηγητή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε μαθητή είναι εξαιρετικά λειτουργική. Παράλληλα, κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ σε λίγα μόνο λεπτά. Με το αναλυτικό βιογραφικό του, τα μαθήματα που διδάσκει, τη διαθεσιμότητά του, τις περιοχές που εξυπηρετεί, τα δίδακτρά του ανά μάθημα και ό,τι άλλο επιθυμεί. Στη συνέχεια μέσω του λογαριασμού του στο instateacher, λαμβάνει μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους μαθητές, επικοινωνεί άμεσα μαζί τους και κλείνει τα νέα του ιδιαίτερα μαθήματα!
 
Με λίγα κλικ, λοιπόν, το instateacher.gr είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε κάθε οικογένεια που θέλει να… βρει τον δάσκαλό της!
 
dikaiologitika.gr