Η πικρία του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας

12:36 π.μ. - Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
12:07 π.μ. - Δευ, 22/36/2019
Image: Η πικρία του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας

Γιατί δεν κλήθηκε ο Σύλλογος να παρευρεθεί στην υπογραφή της σύμβασης για την ανακαίνιση του Γηροκομείου;

Ο Γιώργος Αγγελάκης, μέλος και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας, μίλησε στον Ηχώ 99,8 για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε ο Σύλλογος να παρευρεθεί στην υπογραφή της σύμβασης για την ανακαίνιση του Γηροκομείου.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Αγγελάκη:


 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:
 
"Γιατί Κε Δήμαρχε ???? 
Έλαμψε δια της απουσίας του ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας.
 
Δεν κλήθηκε από τον Κο Καλατζάκη, τον Δήμαρχο της Ιεράπετρας.
 
Μετά από αγώνες και στήριξη 15 περίπου ετών των ανθρώπων που εθελοντικά, και με μεγάλες προσπάθειες και αγάπη γι'αυτό που προσφέρουν, στηρίζουν την λειτουργία της δομής, έχοντας περίπου εβδομήντα ηλικιωμένους ανθρώπους, με ότι συνεπάγεται αυτό σε ευθύνη, αγωνίες, κ.λ.π δεν είχαμε την τιμή της πρόσκλησης να συμμετέχουμε τιμητικά και ' μείς στην υπογραφή της σύμβασης για την ανακαίνιση του Γηροκομείου της πόλης μας, και δεν αναφερθήκατε καν, στο δελτίο τύπου σαν ύπαρξη του Συλλόγου, και μάλιστα είμασταν συνοδοιπόροι σ'αυτήν την προσπάθεια ανακαίνισης του κτηρίου, και ύπαρξης της δομής.
 
Γι'αυτήν την ανακαίνιση τρέξαμε όλοι μαζί όπως συχνά εμείς αναφέρουμε, και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες των τεσσάρων προηγούμενων ετών, Δήμος, τοπική Εκκλησία, Σύλλογος, τώρα γιατί αυτή η συμπεριφορά ? ? ?
 
Ετοιμάζεστε για κάποια δυσάρεστη έκπληξη για το προσωπικό και τους ενοίκους που εμείς δεν ξέρουμε ??? ή είναι κάτι άλλο ???
Γιατί ???
Κρίμα !!!!
Αδικία. Αδικία. Αδικία."