Η AGRIS στην έκθεση AgroExpo 2019 της Ιεράπετρας

8:37 π.μ. - Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019
08:10 π.μ. - Παρ, 04/37/2019
Image: Η AGRIS στην έκθεση AgroExpo 2019 της Ιεράπετρας

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πολλαπλασιαστικό υλικό, για τα νέα προϊόντα καθώς και να μιλήσουν με τους συμβούλους της εταιρίας για θέματα που αφορούν τις καλλιέργειες

Πλησιάζουν οι μέρες για τη μεγάλη αγροτική έκθεση AgroExpo 2019 που θα πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα Κρήτης από την Πέμπτη 9 έως την Κυριακή 12 Μαΐου, στην οποία η AGRIS συμμετέχει ως αργυρός χορηγός.
 
Η 3η Αγροτική Έκθεση της Ιεράπετρας θα διεξαχθεί στο χώρο του Μισεδάκειου Σταδίου του δήμου Ιεράπετρας με την συνδιοργάνωση του επιμελητηρίου Λασιθίου, του δήμου Ιεράπετρας και της περιφέρειας Κρήτης.
 
Οι τομείς της έκθεσης αφορούν γεωργικά εφόδια, μηχανήματα και εξοπλισμό, αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας και του εξωτερικού. Βασικός στόχος της AgroExpo 2019 αποτελεί η προβολή της τοπικής παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών εντός και εκτός Ελλάδος, η προβολή καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και καλλιέργειάς καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών και περιφερειακών επιχειρήσεων.
 
Οι επισκέπτες περνώντας από το περίπτερο της AGRIS θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πολλαπλασιαστικό υλικό, για τα νέα προϊόντα καθώς και να μιλήσουν με τους συμβούλους της εταιρίας για θέματα που αφορούν τις καλλιέργειες.
Η έκθεση υλοποιείται με την υποστήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης και πραγματοποιείται με την συνεργασία του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης.