Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Συγκλονισμένοι η οικογένεια και οι συγχωριανοί της Γεωργίας

9:10 π.μ. - Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022
09:08 π.μ. - Δευ, 01/10/2022
Image: Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Συγκλονισμένοι η οικογένεια και οι συγχωριανοί της Γεωργίας

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγείται σήμερα ο 60χρονος δράστης

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο Άνω Μαλάκι στα ορεινά του Δήμου Ρεθύμνου αλλά και η Κρήτη ολόκληρη από τη νέα άγρια γυναικοκτονία το πρωί της Κυριακής. Θύμα η 56χρονη Γεωργία, και δράστης ο 60χρονος σύζυγός της ο οποίος, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, παραδόθηκε στις αρχές, ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο όπου βρισκόταν το μαχαίρι με το οποίο κατέσφαξε τη σύζυγό του.

Η άγρια γυναικοκτονία έγινε το πρωί της Κυριακής, και αφού είχε προηγηθεί καυγάς στη διάρκεια του οποίου η 56χρονη ζήτησε από τον 60χρονονα χωρίσουν. 

hxonews

Η Γεωργία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και μάλιστα είχε ένα ευρύ κύκλο καθώς ήταν επιτυχημένη κομμώτρια. Φως στις συνθήκες της άγριας δολοφονίας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί τις επόμενες ώρες από τον Ιατροδικαστή Κρήτης.

Η σορός της 56χρονης μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο μετά τη διαδικασία της αυτοψίας και της συλλογής των απαραίτητων στοιχείων από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αντίκρισαν ένα φρικτό σκηνικό στην κουζίνα του σπιτιού όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος γυναικοκτόνος αμέσως μετά τη δολοφονία τηλεφώνησε στον γιο του ενημερώνοντάς τον για όλα όσα έχουν συμβεί. Λίγη ώρα αργότερα μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου όπου και παραδόθηκε.

Το ζευγάρι είχε τέσσερα παιδιά και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχαν παντρέψει το ένα από τα παιδιά τους.

cretalive.gr