Γιάννης Γουλιδάκης: Συνεχείς οι προσπάθειες της Π.Ε. Λασιθίου για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

3:27 μ.μ. - Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
03:12 μ.μ. - Δευ, 09/27/2019
Image: Γιάννης Γουλιδάκης: Συνεχείς οι προσπάθειες της Π.Ε. Λασιθίου για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

Συνεχείς είναι οι προσπάθειες της Π.Ε. Λασιθίου προκειμένου το Υπουργείο Παιδείας να πάρει πίσω την απόφαση που αφορά την αναστολή λειτουργίας του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτμεβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Μιχάλη Παπαδάκη  αλλά και τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Μανώλη Μακράκη ,στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης , το θέμα η Π.Ε. Λασιθίου συνεχίζει να το υποστηρίζει και να το κρατά ψηλά στις προτεραιότητές της.
 
«Μέλημά μας και στόχος μας είναι να δοθεί λύση τους μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου που επέλεξαν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Μουσικό Σχολείο και που βλέπουν πλέον την προσπάθειά τους αυτή να  γκρεμίζεται» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Γουλιδάκης.
 
Παράλληλα τόνισε ,ότι οι επαφές και οι διαβουλεύσεις και το επόμενο διάστημα με τους τοπικούς Βουλευτές θα ενταθούν με στόχο την άρση της απόφασης αυτής .
 
Ανακοίνωσε επίσης ότι το αμέσως επόμενο διάστημα η Π.Ε. Λασιθίου σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λασιθίου θα δρομολογήσουν και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε καμπάνια ενημέρωσης σε όλα τα σχολεία του Νομού, προκειμένου τον ερχόμενο Μάιο να έχουν συγκεντρωθεί όσο γίνεται περισσότερα παιδιά και το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου να λειτουργήσει με δύο τμήματα αλλά και να παγιωθεί η λειτουργία του ως το 4ο Μουσικό Γυμνάσιο στην Κρήτη.
 
Οι κύριοι Μακράκης και Παπαδάκης ανέφεραν στον κ. Γουλιδάκη ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία θετική εξέλιξη στο θέμα ενώ τον ευχαρίστησαν για τη προσπάθεια που καταβάλλει προκειμένου να εξευρεθεί λύση ενώ ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε από την πλευρά του ότι οι πιέσεις προς το Υπουργείο θα είναι συνεχείς .