Γ. Γουλιδάκης: «Ψυχραιμία δεν συντρέχει λόγος πανικού για τον κορωνοϊό»

8:02 π.μ. - Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020
08:03 π.μ. - Δευ, 09/02/2020
Image: Γ. Γουλιδάκης: «Ψυχραιμία  δεν συντρέχει λόγος πανικού για τον κορωνοϊό»

Εμπιστευθείτε μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις, συστήνει ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Με ψυχραιμία και όχι με πανικό να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό , συστήνει ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Γουλιδάκης με ανάρτησή του στα μέσα ενημέρωσης. Όπως τονίζει «Χειριζόμαστε στην Ενότητα Λασιθίου, αμέσως απ τα πρώτα στην Ελλάδα κρούσματα κορωνοϊου, με πολλή προσοχή και υπευθυνότητα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων, όλα τα ζητήματα αρμοδιοτήτων μας. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα να εμπιστεύεστε μονάχα τις επίσημες ανακοινώσεις. Εκδηλώσεις ,συναθροίσεις, μέτρα πρόληψης κλπ οδηγίες είναι αναγκαίο να ελέγχετε την πηγή τους.

Να είστε σίγουροι οτι οι υπηρεσίες μας σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες λαμβάνουν βήμα βήμα βάσει των νέων δεδομένων τα απαραίτητα μέτρα. Θα κάνουμε οτι ακριβώς χρειάζεται σε κάθε περίπτωση στα πλαίσια της εξέλιξης αυτού του ιου. Οι προσωπικές γνώμες ανεξέλεγκτες και μη διασταυρωμένες, επαυξάνουν τον όποιο πανικό ο οποίος εως τώρα δεν υπάρχει στην Ενότητα μας. Παρακαλώ κρατείστε τους φόβους σας στα στενά πλαίσια μιας συζήτησης μεταξύ των φίλων.

Οι Έλληνες επιστήμονες χειρίζονται το θέμα. Οι οδηγίες που μας έρχονται κοινοποιούνται άμεσα σε όλα τα μέσα. Ακολουθείστε τις ψύχραιμα ,δεν συντρέχει κανένας λόγος πανικού».