Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Αντιπλοίαρχο κ. Κουτσουράκη

2:11 μ.μ. - Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020
02:10 μ.μ. - Τρί, 06/11/2020
Image: Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Αντιπλοίαρχο κ. Κουτσουράκη

Ο Αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού της Φρεγάτας «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ», κ. Ιωάννης Κουτσουράκης προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο ως κίνηση ευχαριστίας προς όλους τους δημότες της Ιεράπετρας

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιου Καλαντζάκη και του Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη, ο κ. Παπαδάκης παρέδωσε στον Δήμαρχο ένα αναμνηστικό δώρο από τον Αντιπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού της Φρεγάτας «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ», κ. Ιωάννη Κουτσουράκη, το οποίο προσέφερε ως κίνηση ευχαριστίας προς όλους τους δημότες της Ιεράπετρας για την φιλοξενία που τους επεφύλαξαν στο διάστημα της παραμονής τους στη θάλασσα της Ιεράπετρας και την οποία θέλησε να εκφράσει συμβολικά στο πρόσωπο του Δημάρχου.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω, εκ μέρους όλων των δημοτών, τον Αντιπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, κ. Κουτσουράκη Ιωάννη, όχι μόνο για το δώρο του, αλλά και το θάρρος που τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνάδελφοί του επιδεικνύουν καθημερινά, ώστε ο ελληνικός λαός να αισθάνεται ασφαλής υπό το βάρος των καθημερινών εχθρικών προκλήσεων. 

Αυτό το αίσθημα ευθύνης αναγνώρισαν ιδιώτες και φορείς της Ιεράπετρας, τους οποίους και ευχαριστώ, και στήριξαν εμπράκτως την παραμονή της φρεγάτας στο κρητικό πέλαγος επιδεικνύοντας αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς και φιλοξενίας.  

Ο Γεραπετρίτικος λαός και εγώ προσωπικά, θα είμαστε πάντα δίπλα σας, αρωγοί σε ότι χρειαστείτε».