Ευχαριστήριο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου σε όσους βοήθησαν για την ασφαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων

9:09 μ.μ. - Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021
09:06 μ.μ. - Δευ, 28/09/2021
Image: Ευχαριστήριο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου σε όσους βοήθησαν  για την ασφαλή διεξαγωγή των  Πανελλαδικών εξετάσεων

«Καλό, ασφαλές καλοκαίρι με υγεία και καλή ξεκούραση».

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και η εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις τριμελείς Λυκειακές Επιτροπές και όλο το επικουρικό προσωπικό, που συμμετείχαν ως γραμματείς, χειριστές ΣΑΜ, συνδέσμους με ΕΕΔΔΕ για τη συστηματική και επιμελημένη εργασία τους, αλλά και όλους τους εκπαιδευτικούς επιτηρητές για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που επέδειξαν, καθώς όλοι κοπίασαν για να διασφαλίσουν το κύρος, την αξιοπιστία και το αδιάβλητο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Επιπλέον, απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στους παρακάτω φορείς και υπηρεσίες για τη συνδρομή και τη διαθεσιμότητά τους κατά την εξεταστική περίοδο, καθώς η συνεργασία τους υπήρξε καταλυτική για την ομαλή, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων:

-Δήμους Αγ. Νικολάου, Ιεράπετρας, Οροπεδίου Λασιθίου, Σητείας

-Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου

-Γενικό Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

-Δ.Ε.Η. Αγ. Νικολάου, Ιεράπετρας, Σητείας

-Δ.Ε.Υ.Α. Αγ. Νικολάου, Δ.Ε.Υ.Α. Ιεράπετρας, Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας

-Ο.Τ.Ε. Α.Ε. (Εμπορικό Κατάστημα Αγ. Νικολάου)

– ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

-«Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ.»

– Φαρμακευτικό Σύλλογο Λασιθίου

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχηθούμε «Καλή επιτυχία» στους υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις Ειδικών μαθημάτων από 29-6-2021 έως 9-7-2021. Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 και ευχόμαστε η προσπάθεια που κατέβαλαν οι ίδιοι και οι κηδεμόνες τους να αποτελέσει καλή αρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων τους.

Τέλος, ευχαριστούμε τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες όλων των σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε. Λασιθίου, το εκπαιδευτικό δυναμικό και το βοηθητικό προσωπικό, τους μαθητές, τις μαθήτριες, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες τους, για την αγαστή συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, ενός σχολικού έτους που ολοκληρώνεται ομαλά, παρά τις πολλές δυσκολίες που κλήθηκαν να διαχειριστούν, χάρη στους αγώνες και τις επιτυχείς προσπάθειές τους. Ευχόμαστε σε όλη την εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα: «Καλό, ασφαλές καλοκαίρι με υγεία και καλή ξεκούραση».

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου