Ευχαριστήριο μήνυμα του πρέσβη της Παλαιστίνης προς τους Έλληνες πολίτες

2:04 μ.μ. - Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021
02:05 μ.μ. - Παρ, 21/04/2021
Image: Ευχαριστήριο μήνυμα του πρέσβη της Παλαιστίνης προς τους Έλληνες πολίτες

«Σταθήκατε ξεκάθαρα αλληλέγγυοι με το δικαίωμα του λαού μας να αντισταθεί στην κατοχή και την συνεχιζόμενη βαρβαρότητα, να σταθεί όρθιος απέναντι στους εχθρούς της ανθρωπότητας»

Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε σήμερα το πρωί ο πρέσβης του κράτους της Παλαιστίνης στην Αθήνα, Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι απευθυνόμενος προς τους Έλληνες πολίτες που έδωσαν το παρών και αγωνίστηκαν για να σταματήσει η Ισραηλινή βάρβαρη επίθεση στη Γάζα.

Ακολουθεί μεταφρασμένο από το ΤΡΡ ολόκληρο το μήνυμα, που εξεδόθη στα αγγλικά, και αποδίδεται ως εξής:

«Ζήτω η διεθνής αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη και ενάντια στο αποικιοκρατικό ασύδοτο κατοχικό κράτος.

Η Αλληλεγγύη και η υποστήριξη στην Ελλάδα, από τους ελεύθερους πολίτες της, αλλά και παντού στον κόσμο, σταμάτησε την εγκληματική βάρβαρη Ισραηλινή επιθετικότητα κατά του λαού μας.

Σταθήκατε ξεκάθαρα αλληλέγγυοι με το δικαίωμα του λαού μας να αντισταθεί στην κατοχή και την συνεχιζόμενη βαρβαρότητα, να σταθεί όρθιος απέναντι στους εχθρούς της ανθρωπότητας.

Έχετε την αγάπη του λαού μας, Έλληνες φίλοι μου.

Δεν είμασταν μόνοι, στεκόσαστε στο πλευρό μας, όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι αυτούς του κόσμου ήταν μαζί μας.

Ας συνεχίσουμε να υπεριπτάμεθα στο χώρο της ανθρώπινης ενότητας και νίκης, που οφείλει να βρίσκεται παντού, στην Ιερουσαλήμ, στη Γάζα, στη Χάιφα, παντού. Έπεσαν οι μάσκες όσων στήριξαν την επιθετικότητα και την καταπίεση ενάντια στη θέληση των λαών.

Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε μαζί υπέρ των αρχών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση ώσπου να τελειώσει η αποικιοκρατική κατοχή και ο ρατσισμός. Και μαζί θα νικήσουμε την καταπίεση, στο δρόμο για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια όλων των λαών, στην Ελλάδα, στην Παλαιστίνη, παντού.».

thepressproject.gr