Επίσκεψη του Δημάρχου στο σταθμό ΕΚΑΒ Ιεράπετρας

11:50 π.μ. - Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022
11:12 π.μ. - Σάβ, 31/50/2022
Image: Επίσκεψη του Δημάρχου στο σταθμό ΕΚΑΒ Ιεράπετρας

«Άστοχες οι δηλώσεις Πλεύρη»

Το σταθμό του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο κ. Γεώργιο Αγγελάκη και το προσωπικό του σταθμού.

Υπήρξε μία διεξοδική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για το καθημερινό έργο του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας και δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα υποδομών και στελέχωσής του.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Καλαντζάκης:

«Η συνεργασία μου με τον κ. Αγγελάκη, που διατελεί και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, είναι άριστη και με ενημερώνει διαρκώς για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ και το πασιφανές και αδιαμφισβήτητο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο σταθμός Ιεράπετρας.

Οι εργαζόμενοι του σταθμού ΕΚΑΒ Ιεράπετρας καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν προκειμένου να φροντίσουν και να διακομίσουν έγκαιρα τους συνανθρώπους μας, να εξασφαλίσουν την θετική έκβαση κάθε περιστατικού και να βοηθήσουν παράλληλα το Νοσοκομείο Ιεράπετρας όποτε προκύψει ανάγκη.

Τους ευχαριστώ θερμά και συνεχίζουμε τη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα για να τους ενδυναμώσουμε με κάθε τρόπο και να στηρίξουμε κάθε αίτημά τους για βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.

Εύχομαι στο προσωπικό του ΕΚΑΒ όλης της Κρήτης χρόνια πολλά και καλή νέα χρονιά με υγεία και ευτυχία.»