Επισκεφθείτε το περίπτερο της OLIMPIAS στην Αγροτική έκθεση AgroExpo 2017 στην Ιεράπετρα

11:43 π.μ. - Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017
11:05 π.μ. - Τετ, 24/43/2017
Image: Επισκεφθείτε το περίπτερο της  OLIMPIAS   στην Αγροτική έκθεση AgroExpo 2017 στην Ιεράπετρα

Ενημερωθείτε για τα μηχανήματα διαλογής, συσκευασίας και ταξινόμησης αγροτικών προϊόντων

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας "Olimpias" κ. Νίκος Ματζουράνης μίλησε στον ΗΧΩ fm 99,8  για τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται λέγοντας ότι  η  Olimpias ασχολείται πάνω από 30 χρόνια αναπτύσσοντας νέες μεθόδους στην κατασκευή και σχεδιασμό μηχανημάτων διαλογής, συσκευασίας και ταξινόμησης αγροτικών προϊόντων. Η πολύχρονη εμπειρία τους  στο χώρο ως κατασκευαστές υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, τους  επιτρέπει να  προσφέρουν  γρήγορες, αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες πάντα στις απαιτήσεις του πελάτη χρησιμοποιώντας τεχνολογία που είναι αξιόπιστη και φιλική προς τον χρηστή.
Η εταιρία έχει  πελάτες από την Κρήτης ως τον Έβρο αλλά και στο εξωτερικό. Στο Λασίθι και την Ιεράπετρα κάνουν τα πρώτα επιχειρηματικά τους βήματα κρίνοντας μετά και τις επαφές που είχαν το προηγούμενο διάστημα  ότι υπάρχουν περιθώρια επέκτασης της δραστηριότητας της εταιρίας. 
Για περισσότερες πληροφορίες αξίζει να επισκεφθείτε την Olimpias στο περίπτερό της στη Αγροτική έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo  2017.Ακολουθεί συνέντευξη κ. Ματζουράνη: