Έμποροι – Επαγγελματοβιοτέχνες – Σύλλογος Καφέ Εστίασης ενώνουν δυνάμεις για τον τουρισμό στην Ιεράπετρα

1:30 μ.μ. - Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
01:01 μ.μ. - Τρί, 21/30/2020
Image: Έμποροι – Επαγγελματοβιοτέχνες – Σύλλογος Καφέ Εστίασης ενώνουν δυνάμεις για τον τουρισμό στην Ιεράπετρα

Θα επιδιωχθούν συναντήσεις με φορείς για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Ιεράπετρας

Με έμφαση στην ανάδειξη της Ιεράπετρας και την προώθηση του τουριστικού τομέα έγινε σύσκεψη μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών και του Συλλόγου Καφέ Ετσίασης σε μια προσπάθεια να κατατεθούν προτάσεις με απώτερο σκοπό την στήριξη των μελών των συλλόγων και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Σε δηλώσεις του στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης ανέφερε ότι υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ των τριών αυτών παραγωγικών φορέων της περιοχής ο καθένας όμως αντιλαμβάνεται τις ανάγκες που έχει ο δήμος, η πόλη, από τη δική του πλευρά. Στόχος κοινές και διαφορετικές απόψεις να συγκλίνουν ώστε να προκύψει ένα καλό αποτέλεσμα. Οι ανάγκες αυτές έχουν να κάνουν με τα έργα που γίνονται στην πόλη, θα πρέπει να είναι έτοιμα έγκαιρα πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου ακόμα και ως προς τη διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν κόσμο.

Στη συνάντηση βρέθηκαν και επιχειρηματίες που κατέθεσαν τις δικές τους ιδέες για το πως μπορεί η περιοχή να αναδειχθεί και να προωθηθεί. Κρίθηκε χρήσιμο και αναγκαίο να γίνει σειρά επαφών με την δημοτική επιτροπή τουρισμού, τουριστικούς φορείς, την τοπική εκκλησία, τον δήμο και την περιφέρεια ώστε από κοινού να προκύψουν συνεργασίες που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Ιεράπετρας, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπινιχάκης.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μπινιχάκη: