Εκλογές 2023 - Γ. Πλακιωτάκης: Πάμε δυναμικά για πρωτιά της ΝΔ και στο Λασίθι για το μέλλον και το αύριο του τόπου

1:13 μ.μ. - Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023
01:05 μ.μ. - Παρ, 19/13/2023
Image: Εκλογές 2023 - Γ. Πλακιωτάκης: Πάμε δυναμικά για πρωτιά της ΝΔ και στο Λασίθι για το μέλλον και το αύριο του τόπου

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Λασιθίου καλεσμένος στον Ηχώ 99,8

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης καλεσμένος στον Ηχώ 99,8 λίγο πριν τις εκλογές παραθέτοντας και αναλύοντας θέσεις και προτάσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα αλλά και στο Λασίθι στέλνοντας το δικό του μήνυμα για συμμετοχή στις κάλπες και στήριξη της Ν.Δ.

Όπως είπε, εδώ και χρόνια έχει αναπτυχθεί μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Λασιθιώτες και πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη αυτή θα ανανεωθεί γιατί ο κόσμος είδε την προσπάθεια της Ν.Δ για την ανάπτυξη της χώρας. Μια προσπάθεια κατά την οποία επετεύχθη σημαντικό έργο εν μέσω τριών κρίσεων: υγειονομικής, πόλεμος στην Ουκρανία, ενεργειακό. Έργο στον χώρο της διπλωματίας, της εθνικής άμυνας και ασφάλειας, της οικονομίας. Έγιναν και λάθη. Παρά τις κρίσεις όμως ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει και το ίδιο θα πράξουμε και τώρα. Με ένα πλήρες κοστολογημένο πρόγραμμα με ουσιαστικές προτάσεις για την επόμενη μέρα. Δυσκολίες υπάρχουν. Η ακρίβεια είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα και η κυβέρνηση προχώρησε σε ενέργειες για να το διαχειριστεί όπως μείωση φόρων και εισφορών, μείωση ανεργίας, επενδύσεις, προσέγγιση από παγκόσμιους κολοσσούς.

Σε τοπικό επίπεδο ως ΝΔ έχουμε λάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για το Λασίθι με έργα και χρηματοδοτήσεις 500 εκατομμύρια ευρώ και από το Υπουργείο Ναυτιλίας 20 εκατομμύρια ευρώ για έργα και υποδομές στον νομό. Επίσης στον πρωτογενή τομέα θεσπίστηκε το μεταφορικό ισοδύναμο και στην Κρήτη μέσω του οποίου ενισχύθηκαν πολλές επιχειρήσεις. Σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν και γίνονται για την ορθολογική διαχείριση του νερού και στη στήριξη του πρωτογενή τομέα ενώ δίνονται, έκτακτες ενισχύσεις για τους κτηνοτρόφους. Επιπλέον στηρίχθηκαν η υγεία αλλά και η εκπαίδευση με προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Κλείνοντας ο κ. Πλακιωτάκης αφού έστειλε ένα μήνυμα προς τους νέους καλώντας τους να προσέλθουν στις κάλπες για να καθορίσουν από μόνοι τους τη μοίρα του τόπου, είπε ότι στόχος είναι η ΝΔ να έχει ισχυρή πλειοψηφία που να μπορεί να λειτουργήσει ως βήμα για την επίτευξη αυτοδυναμίας για τις επόμενες εκλογές.

Στόχος η αυτοδυναμία όχι γιατί είναι αυτοσκοπός αλλά για να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα και τη σιγουριά και να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις ανάπτυξης.

Στόχος και η πρωτιά της ΝΔ στο Λασίθι πρωτιά γιατί η ΝΔ έχει σαφή και ξεκάθαρη θέση για το μέλλον και το αύριο του τόπου.