Έκκληση από τη μαρτυρική Βιάννο: Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

5:06 μ.μ. - Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017
05:02 μ.μ. - Παρ, 17/06/2017
Image: Έκκληση από τη μαρτυρική Βιάννο: Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Το τελευταίο κρούσμα απροκάλυπτης φασιστικής συμπεριφοράς των Χρυσαυγιτών

Που για μια ακόμη φορά, κατέλυσαν την Δημοκρατία και μάλιστα, εντός της δικαστικής αίθουσας, καθυβρίζοντας με τρόπο προκλητικά ιταμό την μνήμη του δολοφονηθέντα υπ’ αυτών, των ιδίων, Παύλου Φύσσα και πληγώνοντας προσέτι την τραγική του μητέρα, ξεχείλισε το ποτήρι της όποιας υπομονής μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε πολιτισμένος άνθρωπος. Άλλωστε, το βίντεο-ντοκουμέντο που έδωσε στην δημοσιότητα η «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου εμφανίζονται όλα τα γνωστά φασιστοειδή στελέχη να υμνούν τον μέγα σφαγέα των λαών Χίτλερ και να χαιρετούν ναζιστικά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για «ποιους» πρόκειται, σε «τι» στοχεύουν και, «που» αποσκοπούν. Η Χρυσή Αυγή είναι μια οργάνωση Δολοφόνων, που απειλεί την Δημοκρατία και την κοινωνική ειρήνη και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ίδια την Δημοκρατία. Όλοι οι ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κίνημα διαδικτυακό και κοινωνικό, ώστε να αναγκαστεί τόσο η κυβέρνηση όσο και τα κόμματα που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο, να ομονοήσουν και, το δολοφονικό αυτό έκτρωμα, να τεθεί εκτός νόμου. Δεν είναι δυνατόν να διατίθενται έδρανα στον ναό της Δημοκρατίας και να τους δίνεται βήμα για να εκφωνούν τους εμετικούς ρατσιστικούς λαϊκισμούς των. Η Δημοκρατία έχει κανόνες. Η Δημοκρατία δεν σκοτώνει, δεν δολοφονεί, ούτε ασελγεί σε δολοφονημένους συμπολίτες μας, που χθες ήταν ο Παύλος, αύριο μπορεί να είναι τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Η φωνή μου, είναι η φωνή ενός ανθρώπου από τα Μαρτυρικά και Αιματοβαμμένα χωριά της Βιάννου, που ο Χιτλερικός Φασισμός έβαψε στο αίμα με εκατόμβες νεκρών, που άφησε πίσω του εκατοντάδες χήρες και ορφανά, που έκαψε σχεδόν όλα τα χωριά της περιοχής. Η φωνή μου, είναι η φωνή όλων των χηράδων και όλων των ορφανών, των ξεκοιλιασμένων γυναικών, των εγκύων και μικρών παιδιών, που σφαγιάστηκαν με τρόπο πρωτοφανούς αγριότητας. Η φωνή μου, τέλος, είναι η φωνή του συνδημότη μου Χαρίλαου Ζερβουδάκη, του τελευταίου επιζώντα, μέχρι πρότινος, από τις στυγερές εκτελέσεις των εγκληματιών Ναζί, και που αναγκάστηκε να πορευτεί από τα δεκάξι του τυφλός από το ένα μάτι και μ’ ένα σοβαρότατο τραύμα στην ωμοπλάτη του.
Από την μαρτυρική και αιματοβαμμένη Βιάννο λοιπόν, του 2ου σε αριθμό θυμάτων Ολοκαυτώματος της χώρας μας, θα φωνάξω με όση δύναμη ψυχής έχω: Ποτέ πια φασισμός! Να κηρυχθεί εκτός νόμου η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής!
Θερμή παράκληση σε όλους τους δημοκράτες και τις δημοκράτισσες να κοινοποιήσουν την έκκλησή-πρότασή μου, με την ελπίδα να γίνει παλλαϊκό το εύλογο και δίκαιο αυτό αίτημα.
Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από την κινητοποίηση των Βιαννιτών, όταν πριν 3 χρόνια οι Χρυσαυγίτες απειλούσαν να διέλθουν την αιματοβαμμένη μας περιοχή, αλλά η "επίσκεψή" τους αποτράπηκε.
 
Πηγή: candianews.gr