Δυναμική και μορφωμένη η νέα «περιφερειάρχης» Κρήτης

11:21 π.μ. - Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017
11:10 π.μ. - Πέμ, 05/21/2017
Image: Δυναμική και μορφωμένη η νέα «περιφερειάρχης» Κρήτης

Επελέγη για συντονίστρια Αποκεντρωμένης η Μαρία Κοζυράκη

Είναι νέα, είναι δυναμική , είναι μορφωμένη. Και γιατί να μην γίνει η νέα...περιφερειάρχης Κρήτης- εννοώ εκ της διοικήσεως; Η Μαρία Κοζυράκη της διεύθυνσης Δασών ,όπως διαβάζω στην "Πατρίδα", θα είναι η νέα συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Δηλαδή η νέα περιφερειάρχης που θα εκπροσωπεί το κράτος στην Κρήτη!
 
Η Μαρία Κοζυράκη έχει κάνει καλές σπουδές στο Αριστοτέλειο και το Εδιμβούργο, είναι από τα πλέον καταρτισμένα στελέχη της δημόσιας διοίκησης.
 
Το ΦΕΚ δεν έχει βγει ακόμη, αλλά ήδη το υπουργείο ειδοποίησε τις υπηρεσίες ότι εκείνη έχει την καλύτερη βαθμολογία- στην τελική ευθεία βρέθηκαν δύο ακόμη υπάλληλοι που έχουν επίσης διδακτορικό ( ο Μαρίνος Κριτσωτάκης και η κ.Καργιολάκη) και φαίνεται πως η Μαρία Κοζυράκη  εκτος από το διδακτορικό που διαθέτει πήγε καλύτερα από όλους στη συνέντευξη.
 
Θυμίζω ότι ο αδερφός της Μαρίας ,ο Χριστόφορος Κοζυράκης διαπρέπει ως επιστήμων στο εξωτερικό αφού κατέχει από το 2002 τη θέση του καθηγητή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών στο Stanford.
 
 
Πηγή: cretalive.gr