«ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ» από το Κου – Κλο Θέατρο Κρήτης στo Δημοτικό σχολείο Καλαμαύκας!!

12:10 μ.μ. - Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018
12:01 μ.μ. - Δευ, 08/10/2018
Image: «ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ» από το Κου – Κλο Θέατρο Κρήτης στo Δημοτικό σχολείο Καλαμαύκας!!

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€ - Παρασκευή 03 Αυγούστου και ώρα 21:00

Ο πιο καλοκαιρινός Κουκλοθίασος για μικρούς και για μεγάλους έρχεται στην Καλαμαύκα Ιεράπετρας!! Στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου θα φιλοξενηθεί το Κου – κλο Θέατρο Κρήτης με την παράσταση .."Οι Δροσουλίτες". Ο κ. Αναγνωστάκης υπεύθυνος της παράστασης μίλησε στην εκπομπή Ηχοχρώματα με τη Ζέτα Ψυλλινάκη για το έργο που θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στις 03 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο δημοτικό σχολείο του γραφικού χωρίου Καλαμαύκας .
 
Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι θα ξεπηδήσουν οι μικροί φωτεινοί ήρωες για να μας διηγηθούν μια όμορφη ιστορία εμπνευσμένη απ τη Μάχη του Φραγκοκάστελλου με άρωμα του… σήμερα! Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του Ψαροτρομάρα έρχονται .."Οι Δροσουλίτες". 
 
Όλα πρόκειται να αλλάξουν στην περιοχή του Φραγκοκάστελλου..! Οι παραλίες, τα δέντρα, ακόμα και το ίδιο το Κάστρο θα το γκρεμίσουν..! Δυο μεγάλοι και τρανοί αγοραστές θέλουν να βγάλουν.. πετρέλαιο..! Θα μπορέσει ο μικρός Μανωλιός να υπερασπιστεί το χωριό του και το Κάστρο του Φραγκοκάστελλου μαζί με τους κατοίκους, σαν σύγχρονοι.. Δροσουλίτες; Μία παράσταση γεμάτη δράση και περιπέτεια! Μηνύματα οικολογίας και συνεργασίας!
 
ΕΙΣΟΔΟΣ 5€


 
kouklotheatro

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Αναγνωστάκη: