Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

7:09 μ.μ. - Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018
07:02 μ.μ. - Τετ, 07/09/2018
Image: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Ακόμα μια δωρεά στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε σήμερα, με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών να δωρίζει ιατρικό εξοπλισμό για την χειρουργική κλινική και άλλα τμήματα του Νοσοκομείου

Ένα μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών και 3 ηλεκτρονικά πιεσόμετρα παραδόθηκαν από τον πρόεδρο του παραρτήματος Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης, Κώστα Φραγκάκη, μηχανήματα τα οποία προήλθαν με χρήματα που δωρίστηκαν από τις τοπικές ενώσεις που συμμετείχαν, στο 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στον Άγιο Νικόλαο.
 
Με το ποσό, περίπου 1.500 ευρώ που συγκεντρώθηκε, αντί για κάποιο δώρο που συνηθίζουν να κάνουν οι ενώσεις στα πανελλήνια συνέδρια μετά από πρόταση του παραρτήματος Λασιθίου, έγινε η συγκεκριμένη δωρεά για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας για την οποία υπήρχε συνεννόηση με τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρακαδάκη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται δωρεά από την Ένωση προς το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ενώ ανάλογες δράσεις έχουν γίνει και για τα άλλα Νοσοκομεία του Νομού, ενώ προγραμματίζεται και ένας φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Νεαπόλεως.
 
Ο κ. Φραγκάκης κατά τη διάρκεια της παράδοσης τόνισε πως αυτό που ενώνει τους γιατρούς και τους αστυνομικούς είναι πως μπορούν και γιατρεύουν την κοινωνία και  πως πάντα βρίσκονται τρόποι να βοηθήσει ο ένας τον άλλο όταν υπάρχει διάθεση.
 
Από την πλευρά του ο κ. Αρακαδάκης ανέφερε πως η προσφορά αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, ευχαριστώντας θερμά την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου  για την κίνηση αυτή, ενώ το ίδιο έκανε και από την πλευρά του Συλλόγου Εργαζομένων η γραμματέας Μαρία Μαρκάκη.

 
36597865_10155357851762676_7521390206709137408_n