Δολοφονία στα Χανιά: Η τελευταία ανάρτηση της 55χρονης μητέρας - Αναζητείται ο σύντροφός της

7:23 π.μ. - Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021
07:01 π.μ. - Δευ, 18/23/2021
Image: Δολοφονία στα Χανιά: Η τελευταία ανάρτηση της 55χρονης μητέρας - Αναζητείται ο σύντροφός της

"Μουδιασμένη" παρακολουθεί η τοπική κοινωνία τις αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα στην περιοχή Μεσκλά των Χανίων

Μία γυναίκα 55 ετών, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε δολοφονημένη, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι της, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.
Βασικός ύποπτος για το έγκλημα είναι ένας 47χρονος Νορβηγός, ιδιωτικός υπάλληλος με τον οποίο η άτυχη γυναίκα συζούσε το τελευταίο διάστημα. Ο άνδρας αναζητείται από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων για την υπόθεση προκειμένου να εξεταστεί και να δώσει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα.
Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 47χρονος δεν έχει φύγει εκτός Κρήτης και ότι παραμένει στο νησί.
Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή
Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατο την μητέρας σε χτυπήματα από "τέμνον όργανο στην τραχηλική χώρα" και επιφυλάχθηκε για το χρόνο θανάτου μέχρι να γίνει η νεκροτομή. Και αυτό γιατί ήταν πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες στο χώρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η μακροσκοπική εξέταση έδειξε επτά χτυπήματα πιθανότατα από μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, πριν από τρεις ημέρες, το ζευγάρι είχε προμηθευτεί ξύλα για το τζάκι, όμως το τζάκι δεν το άναψαν ποτέ, γεγονός που ενδεχομένως σχετίζεται λίγο με τον χρόνο δολοφονίας της 55χρονης.
Επιπλέον μια γειτόνισσα όπως έγινε γνωστό ήταν εκείνη που ενημέρωσε το 112 και από εκεί ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές για το συμβάν.
Η ανακοίνωση της σχέσης και η τελευταία ανάρτηση της 54χρονης
Η 54χρονη μόλις στις 29 Δεκεμβρίου ανακοίνωνε την σχέση συμβίωσης της με τον 47χρονο στα κοινωνικά δίκτυα. Μιας συμβίωσης που όπως φαίνεται είχε πολλά προβλήματα αφού συχνοί ήταν οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ενώ τα θέματα με το αλκοόλ που είχε ο Νορβηγός φαίνεται να αποτελούσαν συχνά αιτία καυγάδων. Μάλιστα όπως νωρίτερα έγραψε το cretalive, ο χώρος που εντοπίστηκε το άψυχο πτώμα της γυναίκας ήταν αναστατωμένος, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς.
Εντύπωση προκαλεί την ίδια ώρα η τελευταία ανάρτηση της αδικοχαμένης μητέρας λίγο πριν βρεθεί άγρια δολοφονημένη. Το μήνυμα της στα κοινωνικά δίκτυα έδειχνε την ψυχική της κατάσταση καθώς εξέφραζε την απογοήτευση της για τον κόσμο. Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook είχε κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της.
Πηγή: cretalive.gr