Δήμαρχος Αγίου Νικολάου: «Έτσι νίκησα τον κορωνοϊό»

7:39 π.μ. - Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020
07:12 π.μ. - Τρί, 22/39/2020
Image: Δήμαρχος Αγίου Νικολάου: «Έτσι νίκησα τον κορωνοϊό»

Κατάθεση ψυχής από τον Αντώνη Ζερβό

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, που το προηγούμενο διάστημα πάλεψε με τον κορωνοϊό νοσηλευόμενος μάλιστα και στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Ο πρώτος πολίτης του Αγίου Νικολάου έκανε λόγο για μια δύσκολη δοκιμασία μιλώντας με θέρμη και σεβασμό για το σημαντικό έργο αλλά και την ουσιαστική βοήθεια που έλαβε από τους υγειονομικούς στο νοσοκομείο της πόλης.

Δεν δίστασε να αναφερθεί στους φόβους και τις ανησυχίες που είχε όταν νοσούσε αλλά και στα συμπτώματα που αντιμετώπισε τόσο στο νοσοκομείο όσο και κατά την διάρκεια της κατ' οίκων καραντίνας.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου είπε «Ο κορωνοϊός έδειξε ότι δεν συγχωρεί έστω και την παραμικρή μας αμέλεια», τονίζει ο κ. Ζερβός, επισημαίνοντας ότι παρά τα αυστηρά μέτρα που είχαν ληφθεί στον δήμο εντούτοις νόσησε ο ίδιος καθώς και ένας αντιδήμαρχος.

Τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούσαν ήταν πόνος στα κόκκαλα, πυρετός και πονοκέφαλος και όπως ο ίδιος είπε, «νιώθεις διαφορετικά όταν εκδηλωθούν τα συμπτώματα, που ήταν σχετικά ήπια σε σχέση με άλλες περιπτώσεις, αλλά πάντα θα υπάρχει η ανησυχία για τα χειρότερα, αφού κανείς δεν ξέρει ποια όργανα μπορεί να χτυπήσει ο ιός σε κάθε άνθρωπο».

Σε κάθε περίπτωση όπως είπε ο κ. Ζερβός αυτή η δοκιμασία τον έβγαλε πιο δυνατό και σίγουρα δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»:

neakriti.gr