Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο Μακρύ Γιαλό

3:08 μ.μ. - Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021
03:02 μ.μ. - Πέμ, 04/08/2021
Image: Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο Μακρύ Γιαλό

Παραμένουμε υπεύθυνοι για να μείνουμε ασφαλείς

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στα γραφεία της ΔΕ Μακρύ Γιαλού όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη προκειμένου να ενημερωθεί για τη συνολική προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή για την προστασία από τον κορωνοϊό και για τη διασπειρόμενη  φήμη αναφορικά με την εμφάνιση κρουσμάτων στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού.

Ο κ. Βρυγιωνάκης επιβεβαίωσε ότι «παρά τη φημολογία δεν υπάρχει έως τώρα κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού» και συμπλήρωσε: «Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός. Οφείλουμε να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Στη ΔΕ Μακρύ Γιαλού υπάρχει άριστη συνεργασία τόσο με την Δημοτική Αστυνομία, όσο και με τον τοπικό αστυνομικό σταθμό καθώς και με ελεύθερους επαγγελματίες (ιατρούς, φαρμακοποιούς κτλ.) που είναι καθοριστική για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση πιθανών συμβάντων.»

Ο κ. Καλαντζάκης επεσήμανε: «Σε έναν Δήμο, όπως είναι ο Δήμος Ιεράπετρας, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο ζενίθ της διαδικασίας παραγωγής αγροτικών προϊόντων και προσβλέπει στο προσεχές άνοιγμα του τουρισμού, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης να διατηρήσουμε την πολύ καλή υγειονομική εικόνα του Δήμου μας.

Η στήριξη της περιοχής μας και των ανθρώπων της είναι όρος επιβίωσης όλων μας.

Απαιτείται επαγρύπνηση, υπομονή, υπευθυνότητα και πιστή τήρηση των επίσημων οδηγιών του ΕΟΔΥ, ώστε να επανέλθουμε με ασφάλεια στην κανονική ροή της ζωής μας.

Παραμένουμε υπεύθυνοι για να μείνουμε ασφαλείς. »