Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν οι Ινδοί για την Κρήτη

6:03 μ.μ. - Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015
06:11 μ.μ. - Δευ, 30/03/2015
Image: Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν οι Ινδοί για την Κρήτη

Άνοιγμα στην παρθένα, για την Κρήτη, τεράστια τουριστική αγορά της Κίνας και της Ινδίας κάνει η περιφέρεια του νησιού.

 Ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Μιχάλης Βαμιεδάκης, και στελέχη της περιφέρειας βρέθηκαν στην Κίνα και την Ινδία παρουσιάζοντας το άγνωστο, ειδικά στους Ινδούς ταξιδιώτες, νησί, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την προσέλκυση επισκεπτών από τις μακρινές χώρες.
 
Ο κ. Βαμιεδάκης, στο περιθώριο συνάντησης στη Βομβάη με Ινδούς τουριστικούς πράκτορες, μίλησε στην ηλεκτρονική τουριστική εφημερίδα travelbizmonitor.com για το σχεδιασμό της προβολής του νησιού στην αχανή Ινδία, την οποία χαρακτήρισε ακόμα πιο σημαντική αγορά από την αντίστοιχη της Κίνας, καθώς η πλειοψηφία των κατοίκων είναι πληθυσμός νέων ηλικιών,  ενώ ο Ινδός τουρίστας ενδιαφέρεται για εμπειρίες πέρα από τα συνηθισμένα.
 

 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Βαμιεδάκη, η περιφέρεια στοχεύει να προωθήσει την Κρήτη ως τουριστικό προορισμό για τους Ινδούς, με σειρά εκδηλώσεων και δημόσιων παρουσιάσεων στις ινδικές πόλεις. Όπως τόνισε, η Κρήτη μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των ειδών των ταξιδιωτών, μεμονωμένης ή ομαδικής επίσκεψης, ενώ ειδικά για την ινδική διατροφή είναι ιδανική, ενώ ήδη λειτουργούν και ινδικά εστιατόρια στο νησί.


 
Με την ευκαιρία της παρουσίας στη χώρας τους της κρητικής αντιπροσωπείας, η Ένωση Ταξιδιωτικών Συγγραφέων Ινδίας (TWAI) της χώρας δημιούργησε ένα πρώτο βίντεο γνωριμίας της Κρήτης προς τους Ινδούς, με δηλώσεις του κ. Βαμιεδάκη. Τίτλος του, "Ταξιδέψτε στην Κρήτη"!  Η TWAI καλωσορίζει αυτό το πανέμορφο νησί στην Ινδία", αναφέρεται στο βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.