Αστροπεκάκης – Πανταζής: Διαφωνίες για υπό εξέλιξη δημοτικά έργα και παρεμβάσεις

1:04 μ.μ. - Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022
01:06 μ.μ. - Τετ, 01/04/2022
Image: Αστροπεκάκης – Πανταζής: Διαφωνίες για υπό εξέλιξη δημοτικά έργα και παρεμβάσεις

Τι δήλωσαν στον Ηχώ 99,8 ο αντιδήμαρχος και ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

Σε έργα που είναι σε εξέλιξη στην πόλη της Ιεράπετρας αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99,8 ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Αστροπεκάκης. Καταρχάς έκανε αναφορά στην αντικατάσταση των φαναριών στην είσοδο της πόλης από Παχειά Άμμο καλώντας τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των εργασιών. Εκτίμησε ότι αργά σήμερα, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν. Πρόσθεσε ότι φανάρια θα τοποθετηθούν και μερικά μέτρα πριν, σε άλλη διασταύρωση όπου κατά χρονικά διαστήματα γίνονται τροχαία ατυχήματα και κρίνεται αναγκαία η εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών μετά από μελέτη που εκπονείται από την αρμόδια υπηρεσία.

hxonews

Στη συνέχεια ο κ. Αστροπεκάκης αναφέρθηκε στις εργασίες αποκαταστάσεις που εκτελούνται αυτές τις ημέρες στα πλακόστρωτα σοκάκια της Κάτω Μεράς. Επισημαίνοντας ότι οι εργασίες αυτές έχουν τοπικό χαρακτήρα, γίνεται αποκατάσταση ή αρμολόγηση σε σημεία που οι πλάκες έχουν αποκολληθεί με στόχο την αποφυγή ατυχήματος και τη διευκόλυνση κίνησης οχημάτων και πεζών. Προσθέτοντας ότι η υπηρεσία μελετά μια μεγαλύτερη παρέμβαση στα στενά της Κάτω Μεράς. Εξήγησε ότι όταν γίνονται μεγαλύτερες παρεμβάσεις, πιο μεγάλα «μπαλώματα» δηλαδή, η διαδικασία αποκατάστασης είναι διαφορετική. Χθες έγιναν άμεσες τοπικές παρεμβάσεις.

hxonews

Είπε ακόμη ότι εργασίες αποκατάστασης έγιναν και θα γίνουν στη συνέχεια και στο πλακόστρωτο, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Όλα αυτά από το δομικό συνεργείο του Δήμου που αποτελείται από μόλις δυο άτομα, επεσήμανε ο κ. Αντιδήμαρχος.

Ακούστε εδώ τον κ. Αστροπεκάκη:

-

Η αναφορά του αντιδημάρχου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σε σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα», προκάλεσε την παρέμβαση στη διάρκεια της εκπομπής του κ. Πανταζή ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για πρόχειρη και ανεύθυνη παρέμβαση στα στενά της Κάτω Μεράς.

Ακούστε εδώ τον κ. Πανταζή: