Αποδέχτηκε την πρόσκληση του μικρού Γιώργου να επισκεφθεί τη Σητεία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Σκοπεύει να του τηλεφωνήσει (βίντεο)

11:17 π.μ. - Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022
11:11 π.μ. - Σάβ, 12/17/2022
Image: Αποδέχτηκε την πρόσκληση του μικρού Γιώργου να επισκεφθεί τη Σητεία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Σκοπεύει να του τηλεφωνήσει (βίντεο)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκινηθεί από την επιστολή του μικρού Γιώργου, σκοπεύει να του τηλεφωνήσει και φυσικά να αποδεχτεί την πρόσκλησή του και να επισκεφτεί τη Σητεία

Οι πρωτόγνωρες εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσαν οι πλημμύρες της 15ης Οκτωβρίου 2022 έδωσαν το έναυσμα στον μικρό Γιώργο, μαθητή του 1ου Γυμνασίου Σητείας να γράψει ένα γράμμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και να την προσκαλέσει στη Σητεία για να δει από κοντά τα προβλήματα της πόλης του και να δώσει λύσεις.

«Ο λόγος που με ώθησε να γράψω στην κυρία Πρόεδρο ήταν η πρωτοφανής καταστροφή που υπέστη η πόλη μας, η Σητεία. Ηταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα και για όλους τους συμπολίτες μου. Από το παράθυρο έβλεπα χειμάρρους να κατεβαίνουν προς την πλατεία, μηχανές να τις παίρνει το νερό και την επόμενη μέρα είδα παντού κόσμο να καθαρίζει, λάσπες, αμάξια το ένα πάνω στο άλλο, μαγαζιά πλημμυρισμένα. Ήταν πολύ θλιβερό», είπε σε εκπομπή της ΕΡΤ3 ο μικρός Γιώργος Σταυρακάκης που μίλησε ζωντανά την περασμένη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022. Ο μικρός Γιώργος περιμένει μια απάντηση από την κυρία Σακελλαροπούλου και είναι έτοιμος να την υποδεχτεί με λουλούδια μόλις φτάσει το αεροπλάνο. Πληροφορίες που έκανε γνωστές η ΕΡΤ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκινηθεί από την επιστολή του μικρού Γιώργου, σκοπεύει να του τηλεφωνήσει και να του δηλώσει ότι αποδέχεται την πρόσκληση προγραμματίζοντας επίσκεψη στη Σητεία.

Νέα Κρήτη